Bel Contact Mail
Case

Vestia

Vestia

“Onze relatie met Astralift is echt een samenwerking” – Kees Grillis

 

Kees Grilis is werkzaam bij woningcorporatie Vestia als vastgoedbeheerder. Astralift voert de meerjarenonderhoudsbegroting uit en verzorgt het onderhoud van circa 400 liften in uiteenlopende panden. Kees vertelt over de samenwerking met Astralift:

 

“In 2008 werkte Vestia voor het eerst samen met Astralift. Ze werden toen als nieuwe partij betrokken bij de kleinschalige zorginstelling de Herbergiers. Die ervaring was goed en Astralift werd daarom uitgenodigd om mee te doen aan een nieuwe aanbesteding voor een driejarig contract dat per 2018 in zou gaan.”

Client

Vestia

Datum

23 aug 2021

Service

Onderhoud

Deel deze case op

DE BESTE PRESTATIE

“Astralift’s presentatie was absoluut de beste van de zeven partijen die meededen. Ze leverden wat ik had verwacht, en iedereen aan tafel was dik tevreden. We hadden een aantal criteria opgesteld waarop de partijen konden scoren, en we konden bij Astralift heel veel afvinken. De antwoorden die ze gaven, de inhoud van de presentatie, de documentatie en de aanpak: zij scoorden.”

 

INZICHT IN ONDERHOUD

“Leon de Haan en Ewoud Heidenreich gaven een contract als voorbeeld, dat ze bij een andere woningcorporatie hadden opgesteld. De manier waarop ze deze meerjarenonderhoudsbegroting hadden vormgegeven sprak ons erg aan. Ze hadden een mooi systeem opgezet om inzicht te geven in wat een corporatie kwijt is aan een liftinstallatie voor de komende tien jaar. Dit systeem hebben we grotendeels overgenomen. En we vragen nu ook aan andere partijen of ze hun gegevens op die manier willen aandragen.”

 

SAMENWERKING

“De adviserende rol die ze in het aanbestedingsproces aannamen beviel ons ook uitermate. Ze stelden zich niet alleen voor geïnteresseerde partij, maar waren direct al met ons mee aan het denken. Ze checkten regelmatig of we aan bepaalde zaken ook al hadden gedacht. Het voelde gelijk al als een samenwerking.”

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

MEEDENKEN

“En dat is nog steeds zo. Als ik samen met iemand van Astralift naar een afspraak met een zorginstelling ga, vullen we elkaar goed aan in het gesprek. Het voelt veel meer als een samenwerking dan als een opdrachtgever-opdrachtnemer combinatie. Het meedenken heeft voor ons nog meer waarde gekregen nu we afscheid hebben genomen van onze vaste externe adviseur. We vertrouwen Astralift dat ze ons een advies geven, waar we wat aan hebben. We kunnen een open gesprek hebben over reparaties en wat wel en niet moet worden uitgevoerd. We hebben het samen onder controle.”

 

GOEDE INFORMATIEVOORZIENING

“Het contact met alle mensen binnen Astralift is prettig. Met mijn vaste contactpersoon Remco van der Meij heb ik heel regelmatig contact, en daardoor kan ik de interne organisatie van Vestia ook op de juiste manier van informatie voorzien. Astralift heeft een pro-actieve manier van communiceren. We hoeven nergens om te vragen als er iets mis is. Er komt gewoon een oplossing, hoe dan ook. Maar ook met de monteurs kan ik leuke gesprekken voeren. Ik kom graag eens kijken als er iets wordt uitgevoerd. En ik word altijd correct te woord gestaan, door mensen die er verstand van hebben.”

 

PRETTIG GEVOEL

“10 jaar samenwerken met een partij belemmert je misschien te kijken naar nieuwe partijen. Maar ik heb gewoon nog steeds een heel prettig gevoel bij Astralift en de mensen die er werken.”

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Klantcase

Dunavie

“Toen we samen gingen werken met Astralift, was het nog een jong bedrijf. En dit jonge bedrijf probeerde echt de vinger te krijgen achter de vraag van onze corporatie. Ze gingen bovenop het probleem zitten. Bij de grotere bedrijven zie je dat minder. Die denken dat ze het probleem kennen en hebben een kant-en-klare oplossing. Astralift komt écht met een oplossing op maat, die klantgericht is.”

Lees de case