Bel Contact Mail
LIFTEN

AUTOLIFTEN

Astralift levert verschillende autolift-concepten. Maar Astralift doet meer dan alleen het wegzetten van liftsystemen. Wij adviseren ook over autoliftsystemen en passen zo nodig in de eigen productieafdeling de liftinstallatie compleet aan aan de wensen van de gebruiker.

OPLOSSINGEN

Wij werken dagelijks aan het innoveren van onze liften, onze autoliften zijn dan ook voorzien van de nieuwste technieken en veiligheden. Doordat een aantal van onze liften gecombineerde specificaties hebben is het voor ons mogelijk om de technieken betreffende beveiliging, signalering en besturing op verschillende liften toe te passen.

 

Door die technieken op meerdere plaatsen toe te passen ontstaat een product dat gekenmerkt wordt door professionaliteit en kwaliteit, waarbij niet voorbij wordt gegaan aan veiligheid. De autoliften die wij aanbieden zijn de Maxum, Quattro en de Newton. Deze liften onderscheiden zich door gebruikssnelheid, inbouwmaten en gebruikerscomfort. De liften worden doorgaans gebruikt in parkeergarages, en showrooms. Iedere lift heeft zijn eigen specificaties waar wij u nader over kunnen informeren.

BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

MAXUM AUTOLIFT

Astralift heeft ingespeeld op de voortdurend terugkerende vraag naar liften voor vervoer van zware lasten, zoals complete auto’s voor bijv. parkeerkelders of zware lasten op pallets, maar ook voor andere toepassingen. Hieruit is de Maxum autolift voortgekomen, een hydraulische lift voor volumineuze zware transporten.

CONTACT

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

PROJECT

NISSAN DEALER IN BREDA

The way you move! Joice en Quattro geplaatst bij de Nissan Dealer in Breda. Astralift heeft onlangs twee liften geplaatst bij de Nissan Dealer Leendert van de Born B.V. in Breda,

Bekijk het project