Bel Mail Offerte Projecten Contact

LIFTEN

LIFTSCHACHTEN

Astralift ontwerpt en ontwikkelt modulaire, zelfdragende stalen liftschachten. Deze worden vervolgens in eigen fabriek geproduceerd. Door het modulaire systeem hoeft u geen bouwkundige schacht te maken. U kunt zo ook op een zeer mooie en voordelige manier een glazen liftschacht laten plaatsen. Door het originele ontwerp hoeft er geen hijskraan te worden gebruikt om de schacht te plaatsen. Er hoeft bij een bestaand pand ook geen gat in het dak te worden gemaakt.

EEN IN EIGEN WERKPLAATS MODULAIR OPGEBOUWD STALEN FRAME, DAT ZELFDRAGEND IS

Astralift heeft een inhouse fabriek, waar de zelfdragende stalen liftschacht modulair wordt geproduceerd en in elke gewenste kleur en finish wordt gepoedercoat. Astralift denkt met u mee en het designteam gaat met u in gesprek wat de wensen zijn, waarna er een voorstel wordt gemaakt. Het merkonafhankelijke Astralift maakt daarbij, als grootste zelfstandige liftenbedrijf van Nederland, gebruik van vrij op de markt verkrijgbare en vrij uitwisselbare componenten en onderdelen. Een langdurige relatie met Astralift betaalt zich op termijn ruim terug. Astralift werkt vanuit een levenscyclusbenadering van de liftinstallatie en kan aan de hand van een nauwkeurige meerjarenbegroting en onderhoudsplanning aantonen dat zij qua total cost of ownership de goedkoopste in de branche is. Going up! Together.

BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

VELE KLANTEN KIEZEN VOOR EEN ZELFDRAGENDE STALEN SCHACHTFRAME MET GLAZEN AFWERKING

Astralift heeft door de jaren heen al ontzettend veel mooie en bijzondere liften mogen bouwen. Niet alleen op het gebied van design denken wij met u mee, maar ook op bouwkundige gebied. Alles is mogelijk! Wij bespreken graag met u de wensen door en zorgen dat o.a. de liftschacht in de juiste kleur en finish wordt gepoedercoat, zodat deze perfect past binnen de uitstraling van uw pand. Bekijk zeker onze projecten pagina om een aantal prachtige voorbeelden te bekijken!

EEN UNIEKE LIFT REALISEREN UIT EEN EVEN BIJZONDERE ZELFDRAGENDE FRAMECONSTRUCTIE

Met een modulair gebouwde, zelfdragende stalen schacht en een afdichting van glas of ander materiaal, heeft u een unieke liftinstallatie tot uw beschikking. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bouw van een modulaire zelfdragende stalen liftschacht? Bel ons op voor informatie (079 – 33 00 690) of vul onderstaand contactformulier in. Wij zijn u graag behulpzaam met een oplossing op maat.

CONTACT

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

PROJECT

THOMAS MORE: HOGESCHOOL TE ROTTERDAM

De Thomas More Hogeschool in Rotterdam is in eerste instantie gebouwd zonder lift. Om de mindervalide mensen ook van dienst te kunnen zijn, hebben we bij de renovatie een echte Valentina personenlift geplaatst, inclusief schacht buiten tegen de gevel.

Bekijk het project