Bel Mail Offerte Projecten Contact
LIFTAANBOD

NIEUWE LIFTEN

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten. Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift: Van nieuwbouw naar preventief- en correctief onderhoud, van reparatie naar modernisering en vervolgens naar vervanging van de gehele liftinstallatie. De verantwoording dragen voor de gehele levenscyclus van de lift is onze passie!


LIFTSCHACHTEN

Astralift ontwerpt en ontwikkelt modulaire, zelfdragende stalen liftschachten. Deze worden vervolgens in eigen fabriek geproduceerd.

Meer informatie

PERSONENLIFT

Met de personenliften van Astralift is uw investering volledig verantwoord. Een lift wordt gekocht voor vele jaren en moet daarom in die periode veilig en betrouwbaar blijven werken en een verrijking zijn voor uw pand.

Meer informatie

PERSONENLIFTEN OP SCHEPEN

Bent u op zoek naar een innovatieve en gebruiksvriendelijke scheepslift voor de passagiersvaart? Astralift heeft originele en efficiënte liftoplossingen voor schepen.

Meer informatie

PERSONENLIFT ZONDER PUT

Voor personenvervoer kunnen wij verschillende personen- en platformliften bieden. Het unieke aan deze liften is dat de liften zonder put én zonder uitloop zijn.

Meer informatie

CORPORATIELIFT

Woningcorporaties, woningbouwverenigingen en VvE’s moeten doorgaans allerlei liftinstallaties in woongebouwen en appartementencomplexen nieuw aanschaffen, vervangen en/of onderhouden.

Meer informatie

AUTOLIFTEN

Astralift levert verschillende autolift-concepten. Maar Astralift doet meer dan alleen het wegzetten van liftsystemen.

Meer informatie

SCHAARHEFTAFELS

Om moeiteloos zware lasten van honderd tot duizenden kilo’s omhoog te kunnen vervoeren kunnen wij verschillende soorten schaarheftafels leveren.

Meer informatie

LIFTEN VOOR VVE'S

Een goed werkende lift is onmisbaar in een gebouw: het verbindt mensen met hun bestemming en de kwaliteit is essentieel voor een gezonde leefomgeving.

Meer informatie