Bel Mail Offerte Projecten Contact

Astralift Services

Service & Onderhoud

Staat u er wel eens bij stil hoe essentieel de liftinstallatie in uw bedrijf of woonomgeving is? Niets is vervelender dan een stilstaande lift te hebben op de momenten dat u de lift nodig hebt. Astralift is de ideale partner om u maximaal te ontzorgen betreft uw liftinstallatie. Ons team van enthousiaste medewerkers staat dan ook 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen met alle voorkomende werkzaamheden aan uw liftinstallatie.


Liftbeheer

Wilt u uw liftbeheer beter regelen en meer grip krijgen op uw onderhoudskosten? Dan kan Astralift u behulpzaam zijn met een oplossing op maat. Het beheer van liften is een complexe materie en vraagt specialistische kennis.

Meer informatie

Liftreparatie

Lift buiten gebruik? Een storing of defect kan optreden als gevolg van slijtage van onderdelen, onjuist gebruik van de lifttechniek, een stroomstoring, beschadiging of vandalisme.

Meer informatie

Service- overeenkomsten

Wilt u altijd verzekerd zijn van een goed werkende lift en snel handelen door een van onze vakkundige servicemonteurs bij eventuele storingen of defecten? Kies dan voor een van onze service-overeenkomsten.

Meer informatie

Liftonderhoud

Periodiek liftonderhoud is van cruciaal belang om de functionaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van een lift te waarborgen. Met preventief onderhoud verlengt u de levensduur van de lift en kunnen reparatiekosten worden voorkomen.

Meer informatie

Liftkeuringen

Een liftkeuring draagt significant bij aan de veiligheid van uw liftinstallatie. Tijdens deze keuring worden alle veiligheidscomponenten beoordeeld en wordt er gekeken of alle onderdelen nog in optimale staat verkeren.

Meer informatie