Bel Mail Offerte Projecten Contact
LIFTEN

CORPORATIELIFT

De corporatielift is inmiddels een begrip in de markt. Deze lift, bedacht en ontwikkeld door Astralift, is een veelzijdige lift. De lift wordt samengesteld uit componenten die vrij programmeerbaar en vrij op de markt verkrijgbaar zijn. Hiermee bent u niet (meer) afhankelijk van een specifiek merk of specifieke leverancier. Levertijden en kosten worden sterk gereduceerd. Ook heeft u de vrijheid te kiezen voor een onderhoudspartij die bij u of uw organisatie past. De corporatielift is daarmee een investering die zichzelf terugverdient gedurende de levensduur van de lift.

ONZE TROTS

MERKONAFHANKELIJKE CORPORATIELIFT

De grote multinationals maken gebruik van beschermde, merk specifieke producten. Deze componenten zijn niet vrij uitwisselbaar en niet vrij programmeerbaar. Dit betekent dat u bij vervanging of reparatie vastzit aan een specifieke leverancier. Dit zorgt voor hogere kosten en lange levertijden.

 

Onze corporatielift wordt gebouwd met vrij uitwisselbare en vrij programmeerbare componenten zonder in te leveren op kwaliteit.

OFFERTE AANVRAGEN

Bestaande bouw of nieuwbouw: dé lift voor woningcorporaties!

De corporatielift ontwikkelden wij in samenwerking met woningcorporaties en liftadviseurs. Hierdoor bent u verzekerd van een lift welke voldoet aan de eisen en verwachtingen van woningcorporaties. Uitgangspunten voor de lift waren en zijn nog altijd:

  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Can-open systeem volgens CiA®-417 (vrij uitwisselbare en vrij programmeerbare componenten)
  • Lage Total Cost of Ownership (TCO)

 

Het gevolg is een merkonafhankelijke, betrouwbare lift met een lange levensduur. Naast de lange levensduur is de lift ook flexibel gedurende die levensduur. Zowel op technisch als esthetisch gebied kunnen de componenten gemakkelijk worden vervangen. Astralift maakt voor alle componenten, zoals de besturing, aandrijving, frequentieregelaar en drukknoppen, gebruik van A-merken. U kiest hiermee altijd voor de beste kwaliteit.

BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

De corporatielift

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR UW GEBOUW

Hoewel de lift is ontwikkeld als corporatielift heeft deze lift een plek in verschillende omgevingen. Of het nu gaat om een compleet nieuwe lift in een nieuwbouwproject, een bestaande lift die wordt vervangen of een lift die (bij)geplaatst wordt in een bestaand gebouw. Een grote woningcorporatie of VvE. Een residentiële of zakelijke omgeving. De corporatielift van Astralift biedt de oplossing. Neem contact op voor een eerlijk en deskundig advies.

 

Lift plaatsen in bestaand gebouw? De corporatielift!

Bij het plaatsen van een nieuwe lift in een bestaand gebouw zijn verschillende factoren die invloed hebben op de nieuwe lift. Is er bijvoorbeeld een bestaande schacht waar de lift in moet passen? Of wordt er een nieuwe schacht geplaatst? Wilt u een lift toevoegen om de infrastructuur van het pand te verbeteren? De corporatielift van Astralift biedt de oplossing.

 

Door het gebruik van verschillende universele componenten kan de lift op maat worden samengesteld. Zowel in afmeting als gebruikersbehoefte is bijna alles mogelijk. Ook maken wij in onze eigen werkplaats stalen schachten. Een perfecte oplossing voor een moderne lift met glas.

Soms is in het gebouw geen ruimte voor een extra lift. Ook dan kan de corporatielift nog steeds de oplossing bieden. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor het plaatsen van een (extra) liftschacht tegen de buitengevel van uw pand.

 

Nieuwbouwproject? De corporatielift!

Een goed begin is het halve werk. En goed begin kan bij uitstek bij een nieuwbouwproject. Door het gebruik van producten met een hoge kwaliteit en lange levensduur plaatsen we een duurzame lift. Bijna alle componenten van onze corporatielift zijn herbruikbaar. En door het gebruik van vrij programmeerbare onderdelen zijn ze ook uitwisselbaar.

 

Bij het plaatsen van een corporatielift ben je verzekerd van een lange levensduur en een lage Total Cost of Ownership (TCO).

CONTACT

Neem gerust contact op met al je vragen of verzoeken

Eerlijkheid, flexibiliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Het zijn de pijlers waar Astralift met succes op bouwt. Geïnteresseerd in een corporatielift? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.