Bel Contact Mail
LIFTEN

CORPORATIELIFT

Is een complete liftinstallatie in een flat of appartementencomplex aan vervanging toe? Of dient er een nieuwe liftinstallatie in een bestaand gebouw te worden geplaatst? Astralift is de betrokken partner van woningbouwverenigingen met de plaatsing van een speciale corporatielift. Deze inmiddels in de markt bekende naam is door Astralift bedacht. Het vernieuwende product ook. Een corporatielift biedt vele voordelen ten opzichte van een gestandaardiseerde lift.

 

Wat de belangrijkste zijn? U bent als woningcorporatie niet gebonden aan een specifiek merk of fabrikant bij onderhoud, reparatie of vervanging. De door Astralift gebruikte materialen zijn vrij uitwisselbaar én vrij van patenten en software-restricties. Dit betaalt zich terug gedurende de levenscyclus van de lift. De total cost of ownership over een periode van 25 jaar is bij ons een stuk lager dan bij concurrerende liftbedrijven met een iets lagere aanschafprijs. Tel uit je winst! Neem contact op met Astralift en laat je deskundig en eerlijk informeren over de vele pluspunten en het profijt van een corporatielift.

ONZE TROTS

EEN CORPORATIELIFT BIEDT VELE VOORDELEN

Een corporatie lift is geschikt voor nieuwbouw en voor vervanging van uw huidige installatie. Astralift maakt onder meer gebruik van A-merken besturing als Lisa, Kollmorgen en Boehnke + Partner, A-merken aandrijvingen van Ziehl-Abegg, Bucher, frequentieregelaars van Zetadyn en drukknoppen van Schaefer.

OFFERTE AANVRAGEN

Profiteer van de vele voordelen van een corporatielift

Astralift is een betrouwbaar en klantgericht familiebedrijf en een no-nonsense organisatie, die vanuit vestiging Bleiswijk in heel Nederland actief is. Onze expertise en ervaring in bouw, onderhoud, renovatie en vervanging van liften is groot. Wij zijn transparant in alles wat we doen en hebben korte communicatielijnen, met een vast aanspreekpunt. Met onze corporatieliften maak je op vele punten het verschil.

 

  • Turn-key maatwerk, van conceptfase tot oplevering van de corporatielift
  • Total cost of ownership stuk lager dan bij dan een gestandaardiseerde (merk)lift
  • Merkonafhankelijke, vrij uitwisselbare componenten van A-kwaliteit
  • Minder storingen en defecten
  • Maximaal inzicht in de lagere onderhoudskosten en noodzakelijke vervangingen op termijn
  • Hogere tevredenheid onder de corporatieliftgebruikers
  • Niet meer afhankelijk van een specifiek merk of leverancier met dure onderdelen
  • Maximale keuzevrijheid bij de samenstelling van de (vrij programmeerbare) corporatielift
  • Langere garantieperiode dan andere liftpartijen
BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

MERKONAFHANKELIJK

De hoogste kwaliteit tegen uiteindelijk de laagste prijs

Grote liftpartijen plaatsen liften waar u gedurende de gehele levenscyclus aan vast zit. Deze merkpartijen leveren bij onderhoud of renovatie alleen hun eigen onderdelen. De merk-specifieke producten zijn duur, maar u heeft geen andere keus. Veel duurder dan onze vrij op de markt verkrijgbare componenten. Bij het merkonafhankelijke Astralift blijft u zelf de regisseur over al uw liften. U bepaalt bij onze corporatielift zelf wat voor lift u wenst. Wij leveren als grootste zelfstandige liftenbedrijf in Nederland maatwerk.

 

Onze corporatielift wordt gebouwd met vrij op de markt verkrijgbare componenten en onderdelen van A-kwaliteit. De innovatieve lift is te vergelijken met een open-source-systeem. U heeft geen verplichting om bij een specifieke leverancier in te kopen. U kunt zich vrij over de markt bewegen. Astralift is hiermee de goedkoopste in de branche op het gebied van de totale aanschaf-, gebruiks-, onderhouds- en vervangingskosten. Vraag een vrijblijvende, gratis offerte op en ervaar het zelf.

CONTACT

Neem gerust contact op met al je vragen of verzoeken

Eerlijkheid, flexibiliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Het zijn de pijlers waar Astralift met succes op bouwt. Geïnteresseerd in een corporatielift? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

PROJECT

THOMAS MORE: HOGESCHOOL TE ROTTERDAM

De Thomas More Hogeschool in Rotterdam is in eerste instantie gebouwd zonder lift. Om de mindervalide mensen ook van dienst te kunnen zijn, hebben we bij de renovatie een echte Valentina personenlift geplaatst, inclusief schacht buiten tegen de gevel.

Bekijk het project