Bel Contact Mail
LIFTEN

REPARATIE

Er zijn vele oorzaken van een storing of defect aan de liftinstallatie. Het probleem kan variëren van verkeerd gebruik, slijtage van onderdelen of een stroomstoring tot een verkeerde belading, vandalisme of een andere beschadiging. Astralift verhelpt met een snelle en deskundige reparatie elke liftstoring. Onze gecertificeerde, ervaren monteurs wonen verspreid door het land en zijn snel op locatie. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar bij een kapotte lift. Want u wilt maar één ding: een goed en veilig werkende lift. Bel direct (079 – 330 06 90) of vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

De beste voorwaarden tegen uiteindelijk de laagste prijs

Astralift is de grootste zelfstandige liftspecialist van Nederland. Wij zijn onafhankelijk in werken en merken. Wij zijn niet gebonden aan vaste leveranciers. Daarmee onderscheiden wij ons in de markt. Met een reparatie van de liftinstallatie door de vakmensen van Astralift, krijgen VvE’s, VvE-kantoren, woningbouwverenigingen en vastgoedeigenaren de beste voorwaarden tegen de uiteindelijk laagste prijs.

 

  • Wij werken met vrij op de markt verkrijgbare onderdelen en componenten van A-kwaliteit
  • De liftmaterialen zijn vrij van patenten en/of software-restricties (open source)
  • Hierdoor veel lagere onderhouds- en reparatiekosten
  • Maatwerk, met veel keuzevrijheid qua bedieningscomfort en uitstraling
  • Goedkoopste in de branche qua total cost of ownership
  • 24-uursstoringsdienst met snelle respons
  • Langere garantieperiode dan andere partijen
  • Korte communicatielijnen met één vast aanspreekpunt
  • Hoge klantwaardering (8,9 gemiddeld)

Kostenbeheersing en veilig liftgebruik met meerjarenonderhoudsplan

Is uw huidige onderhoudspartij te duur of niet snel genoeg? Astralift verzorgt een professionele, kosteloze liftinspectie en desgewenst een meerjarenbegroting en meerjarenonderhoudsplan. Astralift verricht ook reparaties van afkeurpunten die voortkomen uit een liftkeuring. Lees onze referenties en neem contact op voor een reparatie of het maken van een afspraak.

CONTACT

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Klantcase

Vestia

“Toen we samen gingen werken met Astralift, was het nog een jong bedrijf. En dit jonge bedrijf probeerde echt de vinger te krijgen achter de vraag van onze corporatie. Ze gingen bovenop het probleem zitten. Bij de grotere bedrijven zie je dat minder. Die denken dat ze het probleem kennen en hebben een kant-en-klare oplossing. Astralift komt écht met een oplossing op maat, die klantgericht is.”

Lees de case