Bel Mail Offerte Projecten Contact
LIFTEN

LIFTREPARATIE

Lift defect en buiten gebruik? Roep zo snel mogelijk de hulp in van een specialist. Astralift verhelpt met een vlotte en vakkundige reparatie elke liftstoring. Onze ervaren, gecertificeerde monteurs zijn door heel Nederland snel op locatie om de liftinstallatie weer veilig en betrouwbaar te laten functioneren. U kunt voor spoedgevallen gebruikmaken van onze 24-uursservice. Bel direct naar 079 – 330 06 90 of vraag een vrijblijvende offerte aan om een deskundige liftreparatie in te plannen.

BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

THAT’S THE QUESTION

Lift defect, wat nu?

Een defecte lift, hier kunnen vele oorzaken voor zijn. Een liftinstallatie is namelijk een geavanceerd systeem met verschillende componenten. Denk aan de liftkooi, contragewichten, geleiderails, besturingspanelen, de motor en veiligheidsmechanismen. Een liftstoring of defect kan optreden door onder andere slijtage van onderdelen, een stroomstoring, een verkeerde belading, beschadiging of vandalisme.

 

 

Liften zijn een onmisbare schakel in kantoorgebouwen, appartementencomplexen, zorginstellingen, culturele gebouwen en andere (openbare) instellingen. Als een lift defect raakt, is een professionele en snelle liftreparatie van groot belang om de mobiliteit, productiviteit én veiligheid van de gebruikers te waarborgen. Het repareren van een lift is werk voor specialisten. Astralift is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van leveren, repareren en onderhouden van liftinstallaties, waardoor wij alles in huis hebben om elk merk en elk model lift zo snel mogelijk weer goed te laten functioneren. Onze monteurs begrijpen dat een kapotte lift een urgent probleem is dat direct moet worden opgelost.

 

 

Storing liften: Otis, Kone, Schindler, Thyssenkrupp en meer!

Een liftstoring is bijzonder vervelend en komt nooit gelegen. Voor Astralift maakt het niet uit welk merk lift het betreft. Astralift is merkonafhankelijk en werkt bewust met vrij op de markt verkrijgbare producten. De noodzakelijke liftreparatie hoeft dus niet te worden uitgevoerd door het bedrijf dat de liftinstallatie heeft geleverd. Astralift verzorgt net zo snel en deskundig een reparatie van alle liften, van een Otis of Kone lift tot Schindler of Thyssenkrupp lift. Wij verzorgen áltijd maatwerk.

 

 

De gemiddelde lift heeft een levensduur van meer dan 30 jaar. Elke liftinstallatie moet tijdens zijn gehele levenscyclus worden onderhouden en gerepareerd. Astralift beschikt over een eigen trainingscentrum, waar de monteurs worden opgeleid in specifieke besturingen van bekende liftmerken als Otis, Kone, Schindler en Thyssenkrupp. Onze technici beschikken bij de liftreparatie over speciale gereedschappen voor het onderhoud, de reparatie en modernisering van de betreffende merklift. Specifieke programmeertools geven hen toegang tot de geavanceerde besturingen.

Lift kapot? Altijd hulp bij liftstoring!

Is uw lift kapot? Aarzel niet en neem direct contact op met Astralift. U krijgt de beste kwaliteit en een snelle service en bovendien is de reparatie bij Astralift veel voordeliger dan bij de originele producent, die vaak hogere tarieven rekent voor onderdelen van het desbetreffende merk. Astralift vervangt, indien mogelijk, de hoofdcomponenten met vrij op de markt verkrijgbare producten. Hierdoor valt onze total cost of ownership veel lager uit, dat zich voor u vertaalt in veel lagere tarieven.

 

 

Als de lift kapot is, wilt u natuurlijk maar één ding: dat de lift weer zo snel mogelijk in beweging komt en goed en veilig functioneert. Onze vakbekwame monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar om een liftreparatie uit te voeren. Astralift ontzorgt u ook met liftbeheer en een serviceovereenkomst op maat om verzekerd te zijn van een altijd goed werkende lift.

De beste voorwaarden tegen uiteindelijk de laagste prijs

Astralift is de grootste zelfstandige liftspecialist van Nederland. Wij zijn onafhankelijk in werken en merken. Wij zijn niet gebonden aan vaste leveranciers. Daarmee onderscheiden wij ons in de markt. Met een reparatie van de liftinstallatie door de vakmensen van Astralift, krijgen VvE’s, VvE-kantoren, woningbouwverenigingen en vastgoedeigenaren de beste voorwaarden tegen de uiteindelijk laagste prijs.

 

  • Wij werken met vrij op de markt verkrijgbare onderdelen en componenten van A-kwaliteit
  • De liftmaterialen zijn vrij van patenten en/of software-restricties (open source)
  • Hierdoor veel lagere onderhouds- en reparatiekosten
  • Maatwerk, met veel keuzevrijheid qua bedieningscomfort en uitstraling
  • Goedkoopste in de branche qua total cost of ownership
  • 24-uursstoringsdienst met snelle respons
  • Langere garantieperiode dan andere partijen
  • Korte communicatielijnen met één vast aanspreekpunt
  • Hoge klantwaardering (8,9 gemiddeld)

 

Kostenbeheersing en veilig liftgebruik met meerjarenonderhoudsplan

 

Is uw huidige onderhoudspartij te duur of niet snel genoeg? Astralift verzorgt een professionele, kosteloze liftinspectie en desgewenst een meerjarenbegroting en meerjarenonderhoudsplan. Astralift verricht ook reparaties van afkeurpunten die voortkomen uit een liftkeuring. Lees onze referenties en neem contact op voor een reparatie of het maken van een afspraak.

CONTACT

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Heeft u vragen over liftreparaties of wilt u direct een liftreparatie inplannen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij verzorgen professionele liftreparaties voor o.a. VvE’s en VvE-kantoren én wij doen het beheer van liften voor diverse woningbouwverenigingen en vastgoedeigenaren.

Klantcase

Vestia

“Toen we samen gingen werken met Astralift, was het nog een jong bedrijf. En dit jonge bedrijf probeerde echt de vinger te krijgen achter de vraag van onze corporatie. Ze gingen bovenop het probleem zitten. Bij de grotere bedrijven zie je dat minder. Die denken dat ze het probleem kennen en hebben een kant-en-klare oplossing. Astralift komt écht met een oplossing op maat, die klantgericht is.”

Lees de case