Bel Mail Offerte Projecten Contact

LIFTEN

PERSONENLIFT ZONDER PUT EN UITLOOP

Voor personenvervoer kunnen wij verschillende personen- en platformliften bieden. Het unieke aan deze liften is dat de liften zonder put én zonder uitloop zijn. Daarnaast ben je niet verplicht een vergunning te hebben voor het gebruik en/of het bezit van deze lift. Deze blijven niet beperkt tot een lift voor in een woonhuis, maar ook voor in bijvoorbeeld openbare gebouwen kunnen wij passende oplossingen bieden. Deze platformliften zijn in vele verschillende maten en uitvoeringen leverbaar.

DE PERFECTE OPLOSSINGEN

Astralift heeft gekozen voor een platformlift bestaande uit liftcomponenten zoals die worden toegepast bij normale personenliften. Een volwaardige platformlift met de kwaliteit en eigenschappen van een personenlift, met normale liftbesturing en automatische liftdeuren. De lift wordt volledig in stijl gemaakt, hierbij kan het interieur desgewenst worden voorzien van onder meer glas, leer, rvs, hout, kunststof of behang.

BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

ONZE PERSONENLIFT ALS PLATFORMLIFT

Onze personenlift heeft als uniek voordeel dat deze, met een beperkte put en uitloophoogte, vrij te plaatsen is zonder ontheffingen of vergunning. Ook kunnen wij u met trots vertellen dat de personenliften een groen energie label hebben en dus zeer zuinig met energie omgaan. Daarbij kunnen we garanderen dat de personenliften de helft minder stroom verbruiken dan liften met een schroefspindel aandrijving. Wij gebruiken biologische oliën dat geen schade aan het milieu veroorzaakt.

 

 

VRIJ TE PLAATSEN

Doordat er een minimale liftput benodigd is en geen extra uitloophoogte kunnen onze platformliften in elke gebouw geplaatst worden, zonder veel bouwkundige kosten welke vaak nodig zijn voor liftvoorzieningen. En doordat deze liften onder de machinerichtlijn is gecertificeerd zijn er geen aanvullende restricties, die personenliften wel worden opgelegd, zoals de verplichte lift keuring, verplichte bouwkundige regels omtrent put en uitloop en eventuele goedkeuring van de arbeidsinspectie.

CONTACT

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.