Bel Mail Offerte Projecten Contact

LIFTEN

Personenlift

Ontdek de veelzijdigheid van onze personenliften, speciaal ontworpen om elk gebouw toegankelijk te maken voor personen, mindervaliden en kinderwagens. Of het nu in woongebouwen zoals galerijflats en appartementencomplexen is of in commerciële gebouwen zoals kantoren, winkels en horecagelegenheden, onze personenliften bieden soepele en veilige verticale mobiliteit. Uw specifieke behoeften en beschikbare ruimte bepalen welk type personenlift het beste bij uw situatie past.

 

Ontdek hoe onze op maat gemaakte liften bijdragen aan een soepele en veilige verticale mobiliteit binnen uw bedrijfspand.

BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

Het juiste formaat

Afmetingen personenlift

Een personenlift is het meest voorkomende type lift in gebouwen en speciaal ontworpen voor het vervoer van personen en lichte goederen. Onze personenliften worden op maat gemaakt om naadloos te integreren in de beschikbare ruimte en de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om een compacte lift voor een kantoorgebouw of een ruimere oplossing voor een hotel, wij zorgen ervoor dat uw lift efficiënt gebruikmaakt van de beschikbare ruimte.

 

Een personenlift heeft een snelheid van meer dan 0,15 meter per seconde. Personenliften vereisen een liftput en schachtkop, wat de installatie in bestaande gebouwen uitdagender kan maken. In het Bouwbesluit is vastgelegd dat een personenlift een liftkooi en een vloeroppervlakte moet hebben van minimaal 1,05 bij 1,35 meter, waarbij rolstoeltoegankelijkheid ook een vereiste is. Bij woongebouwen met meer dan zes woningen gelden aanvullende eisen, zoals een groter vloeroppervlak (minimaal 1,05 bij 2,05meter) en bereikbaarheid vanuit elke woning binnen 90 meter.

 

Wanneer u overweegt een personenlift aan te schaffen, heeft u keuze uit diverse types, waaronder platformliften, brancardliften, buitenliften en cabineliften. Onze liften zijn uitgerust met moderne technologieën en beschikken over zowel standaard- als maatoplossingen, inclusief luxe designs voor een verfijnde uitstraling. Zo kan er gekozen worden tussen automatische schuifdeuren en draaideuren, diverse zeer aantrekkelijk designs voor de cabine en zijn er diverse materialen te kiezen om de schacht mee af te dichten. U kunt dus de lift volledig naar uw eigen wensen samenstellen. Voor elke behoefte aan verticale mobiliteit is onze personenlift een passende oplossing!

 

 

Personen en goederenlift

Onze veelzijdige personen- en goederenliften bieden een geoptimaliseerde oplossing voor bedrijven die zowel goederen als personen willen transporteren. Met aanpassingen voor een veilig verticaal transport van zowel goederen als personen, is deze lift geschikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het vervoer van goederen, rolstoelgebruikers, scootmobielen of zelfs een brancard of bed, onze liften zorgen voor een efficiënte en veilige vervoersoplossing.

Contact opnemen

Personenlift

AFWERKING

Onze personenliften worden op maat geproduceerd en zijn daarom in zeer diverse afmetingen leverbaar, beginnend met een unieke 180 kg/ 2 persoonslift oplopend tot een hefvermogen van 20.000 kg.

Personenlift

GEBRUIKSGEMAK

Naast veelzijdig zijn de personenliften ook nog eens erg prettig in gebruik. Omdat er veel aandacht is besteed aan het ontwikkelen van de techniek is het mogelijk gemaakt om zowel het stroomverbruik als het geluidsniveau zeer minimaal te houden. Dit bespaart u naast kosten ook nog eens een hoop ergernis.

Personenlift

VEILIGHEID

Het standaardmodel voldoet al aan de gestelde Europese normen. Zo voldoet de Charlot aan de Liftenrichtlijn 95/16/EC en aan de norm EN 81-1 voor de elektrische uitvoering en de EN 81-2 voor de hydraulische uitvoering. Daarnaast is de Charlot ook gecertificeerd volgens de EN81-21 wat mogelijk maakt dat de lift in bestaande gebouwen met gereduceerde put en uitloop kan worden geplaatst.

Hydraulische personenlift laten plaatsen?

Denkt u aan de installatie van een hydraulische personenlift? Bij Astralift bieden we hoogwaardige hydraulische liften die voldoen aan strenge normen op het gebied van veiligheid en prestaties. Met een soepele en stille werking zijn onze hydraulische liften ideaal voor gebouwen waar een traditionele liftinstallatie minder praktisch is.

 

Wij streven we ernaar om aan al uw eisen te voldoen en u te voorzien van een personenlift die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de esthetiek van uw bedrijfspand. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies en ontdek de mogelijkheden van onze hoogwaardige personenliften.

CONTACT

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Heeft u vragen over het plaatsen van personenliften of bent u op zoek naar een professioneel en eerlijk advies over het plaatsen van de juiste lift? Neem dan gerust contact met ons op!

Klantcase

Vestia

“Toen we samen gingen werken met Astralift, was het nog een jong bedrijf. En dit jonge bedrijf probeerde echt de vinger te krijgen achter de vraag van onze corporatie. Ze gingen bovenop het probleem zitten. Bij de grotere bedrijven zie je dat minder. Die denken dat ze het probleem kennen en hebben een kant-en-klare oplossing. Astralift komt écht met een oplossing op maat, die klantgericht is.”

Lees de case