Bel Mail Offerte Projecten Contact
Case

Gemeente Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer

“We waarderen de snelle reactietijd van Astralift”

Jaco van der Bent werkt als bouwkundig adviseur voor het vastgoedbedijf van de Gemeente Zoetermeer. In die functie begeleidde hij het aanbestedingstraject, waarin Astralift een paar jaar geleden werd gekozen voor de inspectie, onderhoud en certificering van circa 25 liften. Hij vertelt waarom Astralift deze aanbesteding won, en waarom de Gemeente Zoetermeer nog steeds tevreden is over de samenwerking:

Client

Gemeente Zoetermeer

Datum

23 aug 2021

Service

Service & Onderhoud
Renovatie
Corporatie lift

Deel deze case op

Beste prijs

“In het traject hadden we 5 leveranciers uitgenodigd om mee te doen aan de aanbesteding. Een aantal van de merkliften (de ‘grote jongens’), en ter vergelijking ook een kleinere partij als Astralift. Ze hadden de beste prijs, en we hadden er ook een goed gevoel bij dat Astralift alle typen liften kon onderhouden. En minstens zo belangrijk dat ze daar ook open voor stonden.

 

Snelle reactietijd

“Een andere grote plus was dat hun bedrijf dichtbij was gevestigd. Daardoor kunnen ze bij storingen snel ter plekke zijn. Als gemeente Zoetermeer hebben we 280 panden in beheer, en voor mij is het belangrijk dat er zo weinig mogelijk klagende gebruikers zijn. De service is daarom erg belangrijk. We hebben behoefte aan een snelle reactietijd en dat het probleem wordt opgelost. Werkvoorbereider Jos Westerman vult hierover aan: “De snelheid waarmee Astralift op problemen reageert is goed, daardoor hebben we zo weinig mogelijk last van storingen.”

 

Kennis en kunde

“Gedurende onze samenwerking hebben we ook een prettig contact opgebouwd met Ewoud Heidenreich. Hij was een goede gesprekspartner in het aanbestedingstraject, en is dat nog steeds gedurende het contract. De kennis en kunde is er, en hij is meedenkend en meebewegend. We spreken elkaar misschien maar 1 of 2 keer in het jaar. Maar dat is voor mij een goed teken. In mijn functie haak ik bijna alleen maar aan als er problemen zijn, of als er dingen contractueel niet goed zijn vastgelegd.”

WERKWIJZE

HOE PAKKEN WIJ DE KLUS AAN

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

Ontzorgen

“Ik zou Astralift aanbevelen aan andere partijen. De kern van onze uitvraag was een goede kwaliteit, dat de partij conform afspraak handelt en dat we ontzorgd wilden worden. En dat hebben ze waargemaakt.”

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Klantcase

Vestia

“Onze relatie met Astralift is echt een samenwerking” – Kees Grillis

Lees de case