Bel Contact Mail
SERVICE & ONDERHOUD

PRESTATIEOVEREENKOMST

Wilt u als lifteigenaar de zekerheid dat uw liftinstallaties altijd goed functioneren en u niet te veel betaalt voor onderhouds- en vervangingskosten gedurende de levenscyclus? Sluit dan een prestatieovereenkomst met Astralift. De liften in onze onderhoudsportefeuille draaien maar liefst 99,3%. Vrijwel altijd dus. Dat is wel zo fijn, want u zit natuurlijk niet te wachten op een klachtenstroom van gebruikers over haperende of stilstaande liften. In de heldere prestatieovereenkomst worden de volledig gebudgetteerde kosten voor een aantal jaar vastgelegd, evenals de prestatie-eisen voor Astralift. U weet exact waar u aan toe bent, u wordt niet geconfronteerd met onvoorziene kosten én de total cost of ownership is flink lager.

BETROUWBAAR

24/7 BEREIKBAAR VOOR STORINGEN

KWALITEIT

PREVENTIEF ONDERHOUD AAN UW LIFTINSTALLATIE

SNELLE SERVICE

ASSISTENTIE BIJ LIFTKEURINGEN

Meerjarenbegroting geeft zekerheid, duidelijkheid én besparing

Een prestatieovereenkomst is bijzonder aantrekkelijk voor woningbouwverenigingen, vastgoedeigenaren, VvE’s en VvE-kantoren met minimaal 20 tot meer dan 500 liften in beheer. Astralift stelt voor een periode van bijvoorbeeld 5 jaar een meerjarenbegroting (MJOB) op, met daarin de te verwachten onderdelen per liftinstallatie die tijdens de levenscyclus vervangen moeten worden. Wij kunnen alle onderhoudspunten en kosten helder en gemotiveerd uitleggen. Na een akkoord over de prestatieafspraken, heeft u als lifteigenaar geen onvoorziene kosten en beheerzorgen meer tijdens de vastgestelde periode.

 

Meerjarenonderhoudsplan: voorkomen is beter dan genezen

Voortvloeiende uit de meerjarenbegroting, is in de prestatieovereenkomst met Astralift ook een meerjarenonderhoudsplan opgenomen. Het even deskundige als eerlijke MJOP geeft een duidelijke indicatie van wanneer welk onderhoud moet plaatsvinden en welke componenten dan moeten worden vervangen. Hier wordt een jaarlijks gereserveerd budget aan gekoppeld. Hier geldt: voorkomen is beter dan genezen. Ofwel, u houdt hiermee dure reparatiekosten buiten de deur.

 

Waar bestaat de prestatieovereenkomst uit?

 • Opstellen meerjarenbegroting (MJOB), met te verwachten onderdelenvervanging
 • Meerjarenonderhoudsplan (MJOP), met planmatige werkzaamheden onderhoud en vervanging
 • Preventief onderhoud (vooraf geplande onderhoudsbeurten en keuringen tegen vast bedrag per jaar)
 • Correctief onderhoud (vervangen onderdelen door een storing of defect)
 • 24/7 storingsdienst met specialistenteam paraat bij acute liftproblemen

Waarom Astralift als partner van een prestatieovereenkomst?

 • De goedkoopste partij, zeker gekeken naar de total cost of ownership
 • Hoogwaardige, merkonafhankelijke producten
 • Veel onderdelen en componenten op voorraad in groot magazijn
 • Langere garantieperiode dan andere partijen
 • Korte communicatielijnen met één vast aanspreekpunt
 • Transparant in alles wat we doen
 • Uitstekende referenties te overleggen
 • Geen wurgcontracten, maar maximale flexibiliteit
 • Servicemonteurs verspreid door het land woonachtig voor snelle service

 

Een prestatieovereenkomst is het meest uitgebreide servicecontract van Astralift, dat maandelijks rapportages over de geleverde prestaties verstrekt. Waar nodig, wordt bijgestuurd. Wilt u meer weten over de voordelen van een prestatiecontract voor de liftinstallaties? U heeft geen omkijken meer naar de staat van uw liften. Neem contact op met uw vragen, verzoeken of voor het maken van een afspraak.

CONTACT

HULP NODIG BIJ JE KEUZE?

In de basis is elke overeenkomst ingericht om uw installatie goed en veilig te onderhouden. Wilt u een hogere dekking van de serviceovereenkomst, dan is wellicht een prestatie overeenkomst een optie. Laat het ons gerust weten als wij u kunnen helpen met het maken van een keuze.