Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Achmea Health Center platformlift

Nieuwe platformlift op het Achmea Health Center Aan het woord: projectontwerper/leider: Dhr. Remko Geerlings van Witteveen architecten: Geruime tijd terug werden wij benaderd via een opvallende nieuwsbrief die door Astralift was verzonden. Witteveen Architecten had al in die tijd de opdracht gekregen voor ontwerp en realisatie van het nieuwe Achmea Health Center. Een prestigieus project. Omdat er behoefte bestond aan liftinstallaties, zijn we met 3 gedegen partijen gesprekken aan gegaan waaronder Astralift.

 

We waren al te spreken over de pro-actieve houding van Astralift, echter hebben we het besluit genomen, om met Astralift in zee te gaan, vanwege van haar scherpe prijzen en de algehele uitstraling van het bedrijf. We merkten al gauw o dat Astralift een professionele organisatie is door de voorbereidingen die zij hadden getroffen en de kennis van zaken die zij “aan boord” hadden. Tijdens de gesprekken kwam naar voren dat er een platformlift gewenst was op het Achmea Health Center. Gezien de vele extra mogelijkheden die de platformlift “Fleur” bood, hebben we hiervoor gekozen.

 

Gezien het Achmea Health Center een diversiteit aan gasten ontvangt, al of niet met fysieke beperkingen, was laagdrempeligheid een noodzaak. De glazen schacht geeft inzicht in waar mensen zich begeven tussen de verschillende vloeren en het gestage tempo waarmee de lift beweegt geeft geen enkele aanleiding om beangstigd te raken. De lift is eenvoudig met een rolstoel te betreden. Kortom “perfectly fit for the job”. We waren zeer te spreken over de fraaie vormgeving, zoals gezegd een glazen liftschacht die de “Fleur” heeft. Dit paste uitstekend in de moderne sfeer van het nieuwe Achmea Health Center gebouw. Uiteindelijk is de lift medio juli 2007 geplaatst en volledig naar wens in de plaats Kampen opgeleverd. We zijn zeer tevreden over Astralift ook als het gaat om de geboden service. We kregen een heldere uitleg voor alle gebruikers en ook bij calamiteiten, zelfs als deze niets met Astralift van doen hadden, ontvingen wij een adequate reactie. Het verloop van de implementatie verliep vlekkeloos. Astralift fungeerde als directe onderaannemer en wist mede door de opgestelde planning ons rust te bieden. Immers een dergelijk project is omvangrijk als we kijken naar alle facetten die erbij komen kijken. Astralift werd dan ook als laatste aannemer ingezet om zodoende te borgen dat er geen beschadigingen zouden komen aan de liftinstallatie(s).

 

Verder bleek dat alle gemaakte afspraken nagekomen werden en zelfs ook onvoorziene zaken naar behoren werden opgepakt. Al met al werd een goede communicatie gevoerd, wat enorm belangrijk is voor ons. Voor ons is het een plezier geweest om met Astralift zaken te doen en zien het nieuwe project voor Achmea Health Center te Emmen graag tegemoet. Hier zal een soortgelijke Fleur geplaatst gaan worden, maar dan met 7 stopplaatsen. Wel zal het project meer complex zijn gezien de hogere graad van samenwerking met meerdere partijen. Hierbij zal de communicatie van een nog groter belang zijn. Wij hebben het vertrouwen dat Astralift ook hier weer uitstekend zal presteren. De nabije toekomst zal dit voor ons uitwijzen.

Client

Achmea Health Center platformlift

Datum

20 januari 2019

Service

Modernisering en nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Van der Kooij Westland B.V. autoheftafel

Astralift plaatst nieuwe autoheftafel en platformlift bij nieuw pand Opel- Chevroletdealer vd Kooij. Aan het woord Directeur: Dhr. Corné Versteegen van P.A. van der Kooij Westland B.V. In het weekend van 22 oktober was de opening van het nieuwe pand aan de Klompenmakersstraat 51 te Naalwijk.

Bekijk het project