Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Autobedrijf Kroymans autolift

Eyecatcher “Quattro” geplaatst bij autobedrijf Kroymans. Astralift heeft bij autobedrijf Kroymans de autolift Quattro geïnstalleerd. Hiermee heeft Kroymans een noviteit op het gebied van autoliften. Deze lift is uitermate geschikt voor showrooms en maakt hellingbanen overbodig.

 

De Quattro maakt gebruik van een energiezuinige elektromotor, waardoor de kosten voor stroomverbruik laag zijn. Door een stabilisatiesysteem in de autolift is personenbegeleiding mogelijk. Autobedrijf Kroymans maakt deel uit van Kroymans Retail Group en is gevestigd in Amsterdam. Bij Kroymans Auto Outlet worden veel soorten en merken gebruikte auto’s verkocht. De merken lopen uiteen van Ferrari, Maserati en Cadillac tot Kia, Opel en Suzuki. De Quattro heeft een hefvermogen van 3000 kg, sterk genoeg voor het verplaatsen van elke auto. Door de luxueuze uitstraling is de autolift een eyecatcher in de showroom, wat goed past bij de uitstraling van het bedrijf.Astralift wenst autobedrijf Kroymans succes met de bedrijfsactiviteiten en veel plezier met de Quattro.

Client

Autobedrijf Kroymans autolift

Datum

14 januari 2019

Service

Modernisering lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Koninklijke Marine Den Helder platformlift

Onlangs is door Astralift bij de Koninklijke Marine te Den Helder een Joice P53A opgeleverd. Deze rolstoeltoegankelijke platformlift is op de binnenplaats tegen de gevel van het pand geplaatst.

Bekijk het project