Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Bakkerij Bacu in Uden – goederenheffer

Astralift plaatst 4 Conver goederenheffers bij industriële bakkerij Bacu in Uden.

 

Wanneer je binnenstapt in het ernorme bedijfspand van Bacu, komen de geuren van de banket-, brood- en delicatessen-afdeling je tegemoet. Lopende banden met brood, appeltaart en krentenbollen komen voorbij.

 

Bacu is een industriële bakkerij in Uden. In de bakkerij worden dagelijks gemiddeld 1.850 broden per uur gebakken voor klanten zoals Super de Boer, Jumbo en C1000. Daarnaast levert Bacu ook alle banket voor deze winkels. Vroeger bakte Bacu alleen voor de warme bakkers in de regio, maar tegenwoordig is Bacu aangesloten bij de Bake Five, een grote collectieve organisatie van 17 industriële bakkerijen in Nederland.

 

Voor deze verandering zijn goede voorzieningen nodig. Daarbij zijn de Conver liften een grote stap voorwaarts. De Conver goederenheffer is speciaal voor het vervoeren van goederen naar de verschillende afdelingen (etages) van het pand. De goederen kunnen zowel als stukgoed als op pallets worden vervoerd. Draagvermogen tot 2000kg is mogelijk. Er is ook een type aanwezig waarbij één persoon de goederen kan begeleiden in de cabine. Hierbij wordt in de cabine een bedieningstableau aangebracht. Ook is dit type uitgerust met een plafond met verlichting.

Client

Bakkerij Bacu in Uden – goederenheffer

Datum

3 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Nissan Dealer in Breda

The way you move! Joice en Quattro geplaatst bij de Nissan Dealer in Breda. Astralift heeft onlangs twee liften geplaatst bij de Nissan Dealer Leendert van de Born B.V. in Breda, een autolift type Quattro en een platformlift type Joice. De Quattro is dé ideale manier om auto’s te vervoeren in showrooms en garages en maakt grote, dure hellingbanen overbodig.

Bekijk het project