Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

BelAir hotel Den Haag schaarheftafel

Get The Bel Air Feeling! Roxx lift geplaatst in BelAir hotel Den Haag Dit imposante hotel in Den Haag moet u beleven! Met splinternieuwe ‘state of the art’ congreszaal, multifunctioneel meetingcenter, boardrooms, 326 hotelkamers, trendy restaurant en sfeervolle Jazz bar bieden zij alle service onder één dak.

 

Ook biedt het hotel 8 luxe appartementen, speciaal ontworpen voor een langdurig (zakelijk) verblijf zonder zorgen! Het gemak van alle diensten en faciliteiten van het hotel, en tegelijkertijd de privacy van een eigen woonruimte. De appartementen ingericht in lichte tinten, afgewisseld met warme kleuren, bieden met een aparte slaapkamer en een grote living met kitchenette voldoende leefruimte om te werken en tijdelijk te wonen midden in Den Haag. De appartementen met een oppervlakte van ruim 55m2 zijn gelegen op de 6e etage. Gelegen in het hart van Den Haag op steenworp afstand van het strand van Scheveningen en het centrum van Den Haag. Astralift heeft in het BelAir hotel een schaarheftafel type Roxx geplaatst. Er is zeer veel aandacht besteed aan het uiterlijk van deze lift, zodat hij perfect past in het design interieur van dit hotel. Een schaarheftafel van Roxx kan moeiteloos zware lasten van 100 tot duizenden kilo’s omhoog brengen. Denk hierbij aan goederen, al dan niet op pallets of zelfs voertuigen, zoals auto’s. De Roxx is opgebouwd uit extra stevige materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen. In het Bel Air Hotel is de schaarheftafel uitgevoerd als mindervalidenheffer voor rolstoelgebruikers.

Client

BelAir hotel Den Haag schaarheftafel

Datum

16 januari 2019

Service

Modernisering lift

Deel deze case op
Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

NOG TOE TE VOEGEN

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Van der Helm Transport platformlift

Tweemaal Fleur in Moerdijk. In Moerdijk is het project “Van der Helm Transport” afgerond. Uitvoerder Dave van de Steenoven van bouwbedrijf Heembouw komt ons tegemoet voor een kort interview. De loodsen en kantoorunits hebben een oppervlakte van 20.000m2 en zijn voor het grootste gedeelte nog leeg.

Bekijk het project