Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Beleef een volgende etage met de personenlift

Een prachtig ontworpen “Valentina” personenlift van Astralift siert het moderne interieur van Vapiano. Deze internationale keten van Mediterraanse restaurants heeft een nieuwe vestiging geopend in het statige gebouw “The Bank” aan het Rembrandtplein in Amsterdam. De gelimiteerde tijd die voor het werk stond, was een belangrijke factor in dit project. In een zeer kort tijdsbestek moest het complete restaurant opgebouwd worden tot een sfeervolle ambiance.

 

Gelukkig hebben alle betrokken partijen een waanzinnig resultaat behaald en beleven de gasten door de glazen schacht in de lift een bijzonder moment bij de transport naar een volgende verdieping.Door het toepassen van een speciaal ontworpen segmentenframe van Astralift kon deze personenlift opgebouwd worden zonder dat er een hijskraan of lasapparaat aan te pas kwam. Een prachtige personenlift naar wens van onze opdrachtgever is in gebruik genomen.Bent u ook op zoek naar een lift met een volledig glazen schacht? Neem dan vrijblijvend contact op met ons Lift Design Centre: 079 -33 00 690.

Client

Beleef een volgende etage met de personenlift

Datum

2 februari 2019

Service

Modernisering en nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Een hout-look geeft warmte in uw personenlift

Hotel Atlantis is een nieuw boutique hotel in een mooi oud pand op de Ceintuurbaan te Amsterdam. Een flinke verbouwing heeft het hotel omgetoverd tot een modern hotel inclusief een luxe personenlift. Door de zeer geringe ruimte in het pand heeft de opdrachtgever Astralift ingeschakeld om gebruik te maken van onze unieke personenlift type Charlot.

Bekijk het project