Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Blokker met type Roxx schaarheftafel

Om de zware producten, van het nieuwe Blokkerfiliaal in Zaltbommel naar de diverse verdiepingen te vervoeren, is er een schaarheftafel type Roxx geplaatst door Astralift. De medewerkers kunnen producten uit het magazijn gemakkelijk via deze schaarheftafel in de winkel plaatsen.

 

Tevens is deze Roxx schaarheftafel door mindervalide klanten te gebruiken omdat deze Roxx door Astralift is gemaakt met een dubbele functie. De lift is voorzien van de herkenbare kleur oranje van Blokker, zodat de Roxx perfect aansluit bij de uitstraling van de winkel.

Client

Blokker met type Roxx schaarheftafel

Datum

4 februari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

“Fleur Basic” platformlift in het Ajax museum

Het Ajax Museum in Amsterdam is een must voor de fans van de club. Je kan er onder meer persoonlijke bezittingen van legendarische Ajaxspelers, gewonnen trofeeën en historische documenten en foto’s bewonderen. Uiteraard moet dit museum ook toegankelijk zijn voor mindervalide bezoekers en heeft de club Astralift benaderd voor een passende, betrouwbare oplossing.

Bekijk het project