Bel Contact Mail
Project

Boezemweg Rotterdam

In dit appartementencomplex woon je direct aan het levendige Oostplein, met de gezellige kroegjes van de Oostzeedijk én hotspots zoals de Markthal op loopafstand.

 

Rondom Oostplein is er genoeg te doen. Denk bijvoorbeeld aan de studentikoze Oostzeedijk of de Alohabar in het oude Tropicana. Tegelijk woon je aan het randje van de Rotterdamse wijk in opkomst: Crooswijk. Je woont hier op vijf minuten fietsen van het stadscentrum. Ga je liever met de metro? De halte is voor de deur en je bent slecht twee metrostops verwijderd van Station Beurs.

 

Er is genoeg in de buurt te doen, maar zonder een goedwerkende en veilige lift kom je je huis niet uit. In noodgevallen kun je de trap nemen, maar daar zit natuurlijk niemand op te wachten. De reis naar je bestemming moet minstens net zo mooi zijn. Zo denkt Stadswonen Rotterdam er ook over. Daarom hebben ze Astralift gevraagd om de lift aan te pakken. Astralift is ondertussen specialist geworden in het moderniseren van personenliften in stadsappartementencomplexen voor woningbouwverenigingen.

 

Bent u op zoek naar een voordelige oplossing voor het aanpassen van uw lift en liftinstallatie, die zowel duurzaam als veilig is? Maak een afspraak met ons. We helpen u graag.

Client

Boezemweg Rotterdam

Datum

17 februari 2020

Service

Personenlift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Personenlift Valentina in het huis van de stad

Met de toekomstige vestiging van een cultuurhistorisch centrum in het Museum Rijswijk, was een uitbreiding van het museum noodzakelijk. Een belangrijk facet van de uitbreiding van het museum was duurzaamheid: het verstandig omgaan met natuurlijke energie(bronnen).

Bekijk het project