Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Corporatie lift woonflats Rotterdam

Astralift mocht in de regio Rotterdam 6 nieuwe liften plaatsen in drie grote woonflats van 13 etages. De oude liften waren aan vervanging toe en op basis van onze corporatielift hebben we deze klant op de meest voordelige manier kunnen helpen. Een speciaal door het merkonafhankelijke Astralift ontworpen corporatie lift biedt u vele voordelen ten opzichte van een gestandaardiseerde lift.

 

U bent niet gebonden aan een specifiek merk of fabrikant bij noodzakelijk onderhoud en vervangingen. Dit betaalt zich terug gedurende de levenscyclus van de corporatie lift. De total cost of ownership over een periode van 25 jaar is een stuk lager dan bij concurrerende liftbedrijven met een iets lagere aanschafprijs. Astralift is als grootste zelfstandige liftenbedrijf van Nederland echter de goedkoopste in de branche op het vlak van de totale aanschaf-, gebruiks-, onderhouds- en vervangingskosten. Meer informatie over onze corporatie lift vindt u hier.

 

De vervanging van liften in zo’n groot wooncomplex is een specialisme. We kunnen de bewoners natuurlijk niet in de kou laten staan en de liften moeten blijven functioneren. In dit geval hebben we ook een extra noodlift geplaatst om de overlast tot het minimum te beperken. Bij de montage van de liften is een noodlift belangrijk voor de veiligheid van monteurs, voortgang van het werk en zorgt voor minder overlast voor bewoners.

 

Tijdens het vervangen van liften zorgt Astralift er voor dat opgeleverde liften en onderdelen worden voorzien van extra bescherming. Als alle werkzaamheden zijn afgerond verwijderen we het beschermingsmateriaal zodat de lift onbeschadigd in gebruik genomen kan worden.

 

De wens van de eigenaar was niet alleen het vervangen van de liften, maar ook het verbeteren van de experience. De liften moeten sneller en we willen af van het “om en om” stopplaatssysteem. Deze wensen hebben we naar alle tevredenheid ingevuld.

 

De liftengebruikers zijn hier de grote winnaars. Er zijn namelijk voortaan twee liften per gebouw voor hen beschikbaar, waardoor bij eventuele storingen of onderhoud de overlast een stuk minder is en ze zijn sneller. Daarnaast zijn er door de beschikbaarheid van vrij verkrijgbare materialen geen belemmeringen meer om reparaties en storingen snel op te lossen.

Client

Corporatie lift woonflats Rotterdam

Datum

3 maart 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Personenlift Blokker Delft

Astralift mocht een mooie personenlift plaatsen in de Blokker in Delft. Blokker is altijd in beweging. Nog niet zo lang geleden kwam Blokker met een nieuwe visuele identiteit, een nieuwe winkelinrichting en een winkelconcept dat beter aansluit op de nieuwe trends en ontwerpen. Blokker introduceert een compleet nieuwe stijl voor de visuele identiteit en de complete inrichting van de winkels.

Bekijk het project