Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

De eerste etalage autolift in de wereld

Dat Astralift dagelijks bezig is met innovatie, dat is overduidelijk. Onlangs kwam er bij ons een uitdaging binnen die wij met beide handen hebben aangegrepen.De vraag van een projectontwikkelaar: “Wij willen een autolift hebben maar mogen geen veranderingen doorvoeren in het straataanzicht” Met die uitdaging is Astralift ter plaatse gegaan om zich een goed beeld te vormen van de situatie ter plaatse.

 

Uiteindelijk is er besloten een liftdeur te maken die in functie en in aanzien een etalage betreft. Doordat de gehele “etalage” als een lift omhoog gaat ontstaat er een prima toegang voor de autolift die daar achter geplaatst is. Als de etalage (-lift) eenmaal weer naar beneden is gezakt, is het straataanzicht behouden zoals de gemeente van Woerden dat voor het beschermde stadsbeeld voor ogen had. Deze etalagelift hebben wij dan ook geheel in eigen huis met onze eigen engineers ontwikkeld.

 

De ontwikkeling is tevens op gebied van veiligheid een doorslaand succes. De lift is voorzien van diverse veiligheidscomponenten en tevens een zogenaamde “doggy crasher”. Hierdoor is het niet alleen een zeer innoverende uitvinding maar tevens een veilige. Voor de aansturing van de etalage is gekozen voor een hydraulische aandrijving die de etalagelift geruisloos kan laten verplaatsen waardoor er geen (geluids-)hinder is voor de bewoners en/of het winkelend publiek.Om de etalagelift te bedienen maakt de bewoner vanuit de auto gebruik van een handzender. Zodra de etalage geheel “geopend” is kan de bewoner zijn auto de autolift in rijden. De etalage zakt vervolgens automatisch weer naar straatniveau waarna de autolift naar beneden zal zakken om de auto te kunnen parkeren.. De lift voldoet aan alle eisen die er voorafgaand aan werden gesteld, iets waar we bij Astralift met trots op kunnen terug kijken.  De eerste etalage lift in de wereld is een feit.

Client

De eerste etalage autolift in de wereld

Datum

27 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Schaarheftafel voor Intergamma

Intergamma is een franchiseorganisatie voor bouwmarkten in Nederland en België. Met de exploitatie van de winkelformules GAMMA en KARWEI is Intergamma marktleider in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux. In Europa behoort Intergamma tot de vijftien grootsten. Voor Intergamma heeft Astralift een bestaande schaarheftafel vervangen voor een nieuw op maat gemaakt exemplaar.

Bekijk het project