Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

De ‘Charlot’ personenliften verdienen design-awards!

Achter de voordeur van een grachtenpand in hartje A’dam kan je van alles treffen. Maar dit overtrof mijn verwachtingen. Een marmeren vloer, beeldschone kunst in gouden lijsten aan de muur en prachtige verlichting sierden het originele ornamenten plafond. In het midden van deze bijzondere omgeving stond zij; Charlot.

 

Onder de naam Charlot levert Astralift een geheel nieuwe serie personenliften, die verkrijgbaar zijn een eigen design en geschikt zijn voor het vervoeren van maximaal 6 personen. Naast de vele mogelijkheden in het design is de Charlot ook nog eens erg prettig in gebruik, is het geluidsniveau minimaal en het stroomverbruik laag. De personenliften zijn uitermate geschikt om geplaatst te worden in bestaande panden, waardoor de bouwkundige kosten minimaal zijn. De Charlot wordt namelijk geleverd met een zelfdragend aluminium schachtframe. Bent u op zoek naar een lift die perfect aansluit bij uw interieur? De Charlot is verkrijgbaar in tal van afwerkingmogelijkheden. Bekijk voor meer informatie onze brochure op de website of neem contact op met één van onze verkopers. Zij staan u graag te woord.

Client

De ‘Charlot’ personenliften verdienen design-awards!

Datum

12 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Pathé Buitenhof personenliften

Astralift helpt mindervaliden in Pathé Buitenhof met personenliften! Het bijzondere pand in hartje Den Haag stamt uit 1904 en is ontworpen door architect Johan Mutters Jr. Het is gebouwd als restaurant “des Deux Villes”, maar dient nu als een bioscoop van Pathé. Samen met Grolsch heeft Pathé een ware bioscoopsfeer neergezet.

Bekijk het project