Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

De ideale lagesnelheidslift bij de tandarts

Zorg en kwaliteit zijn belangrijke aspecten van een tandartsenpraktijk. Dit geldt ook voor Astralift en haar liften. Deze aspecten zijn tevens van belang voor de toegankelijkheid van een tandartsenpraktijk. Voor een praktijk met meerdere verdiepingen is het een vereiste dat de praktijk rolstoelvriendelijk is ingericht. Astralift kan hierbij uw partner zijn als een betrouwbare leverancier van elke gewenste lagesnelheidslift. De liften zijn veelzijdig in techniek maar ook qua look and feel zelf samen te stellen, zodat de zeer strakke maar smaakvolle sfeer van de praktijk doorgezet kan worden.

 

De Valentina is een unieke lagesnelheidslift en dus geen opgewaardeerde platformlift. Deze lagesnelheidslift kan eenvoudig geplaatst worden op bijna elke locatie, zonder al te veel constructiewerkzaamheden en is zeer stil. Door de optionele zelfdragende modulaire schachtconstructie is de lift in bijna elk gebouw toe te passen en natuurlijk ook op het gebied van design. Astralift voorziet niet alleen in de behoefte van de bezoekers van de praktijk, maar ook die van de tandartsen zelf. De Astral kleingoederenlift is de ideale oplossing voor transport van goederen van 50 tot 300 kg. De Astral is in veel verschillende situaties inzetbaar. Mede omdat de lift volledig is aan te passen, sluit hij perfect aan bij het doel waarvoor hij dienst moet doen. Zo ook voor het vervoeren van de benodigdheden (instrumenten) van de tandartsen naar de kamers op verschillende etages. Hierdoor draagt de lift bij aan de hygiëne van de tandartsinstrumenten. Onderstaand ziet u een mooi voorbeeld van tandartsenpraktijk Noordwind in ‘s-Gravenzande en Leidseweg tandartsen in Voorschoten.

Client

De ideale lagesnelheidslift bij de tandarts

Datum

10 februari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Modernisering 10 liftinstallaties

Aan de Griekenlandlaan in Zoetermeer zijn in de jaren 80, 10 identieke liftinstallaties gebouwd. Deze installaties zijn per 2 geplaatst in appartementen complexen van de klant Vidomes.

Bekijk het project