Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Den Haag HSV DUNO Voetbalvereniging

Sinds augustus 2007 is DUNO gevestigd in een geweldig mooi clubgebouw in het Haagsche Dynamiek.

 

In het Buurthuis van de Toekomst werken sportclubs, scholen, culturele instellingen en andere organisaties in de wijk slim met elkaar samen. Zodat bijvoorbeeld de voetbalclub niet alleen een voetbalclub is, maar ook een plek wordt waar mensen samenkomen voor een praatje, voor een cursus of misschien wel voor huiswerkbegeleiding.

 

Het is een pand met architectonische waarde en staat tussen twee voetbalvelden in. Beide velden zijn vanuit de “huiskamer” op de eerste etage goed te zien.

 

De architect moet kijk hebben op de waarde van een lift want de schacht speelt een prominente rol in de uitstraling van het geheel. Dit moet een goede architect zijn als je het Astralift vraagt!

 

De schacht staat aan de buitenkant van het pand en speelt een belangrijke rol voor alle organisaties die gebruiken maken van dit multifunctionele complex. Voor onze mindervalide mensen is de eerste etage eenvoudig en veilig te bereiken om gebruik te maken van de faciliteiten.

 

Het interieur is maatwerk en natuurlijk vakwerk. De kleuren zijn afgestemd op de clubkleuren en hierdoor is de verbinding met het gebouw gecreëerd, ook al staat de schacht buiten de muren van het clubgebouw.

 

Wat Astralift betreft was dit gemakkelijk scoren en staat Duno met dit clubgebouw 1-0 voor op de concurrent.

Client

Den Haag HSV DUNO Voetbalvereniging

Datum

17 februari 2020

Service

Schacht

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Dordrecht Modernisering

rivire maakt de woningen aan de Blaauwweg klaar voor de toekomst. Woningen dienen steeds comfortabeler en energiezuiniger te zijn. Om dit mogelijk te maken, zijn aan de Blaauwweg 1-131 in Dordrecht werkzaamheden uitgevoerd om het energieverbruik en de CO2-uitstoot van de woningen te laten dalen. Gelijktijdig met deze werkzaamheden is het noodzakelijke onderhoud aan de woningen uitgevoerd. Efficiënt werken wordt steeds vaker de standaard.

Bekijk het project