Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Droomhuis aan de Dijk met personenlift

Astralift levert ”Joice” met cabine bij het project “Droomhuis aan de Dijk” te Wageningen.Het Droomhuis staat midden in het centrum van Wageningen. Het is een huis dat is aangepast aan de mogelijkheden en beperkingen van gehandicapten, waar ze omgeven worden door alle zorg en aandacht, die zij nodig hebben.

 

Een huis midden in de samenleving, waar ouders, broertjes, zusjes en vrienden ook welkom zijn en altijd nauw worden betrokken. Met een plek voor zichzelf maar ook met veel gemeenschappelijke ruimtes. Astralift wilde ook graag een steentje bijdragen aan dit mooie initiatief en startte in opdracht van de Woningstichting Wageningen een project voor het plaatsen van een personenlift waarmee de bewoners de vrijheid krijgen om zich over de verschillende verdiepingen te kunnen verplaatsen. Functionaliteit en veiligheid stonden hierbij voorop, maar ook de uitstraling en de prijs waren van belangrijke waarde. Een functionele, veilige en prachtige personenlift was het eindproduct van Astralift. De bewoners namen de personenlift onlangs dolblij in gebruik. Namens alle Astralift medewerkers hopen we dat de personenlift een steentje zal bijdragen aan de vrijheid en de veiligheid van de bewoners. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.hetdroomhuis.eu.Bouwman BV, Dhr. W. Jansen, Woningstichting, Dhr. J.B.H.M. Van Tol

Client

Droomhuis aan de Dijk met personenlift

Datum

23 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Platformlift in Nieuwkoop

Op 10 Mei is door Astralift in Nieuwkoop een nieuwe Fleur opgeleverd. Het betreft een 2 stops Fleur platformlift in buitenopstelling. De schacht is afgedicht met glazen schachtbekleding. De platformlift is geplaatst tegen een woonhuis en gaat gebruikt worden om het dakterras te bereiken. Tijdens de oplevering gaf de klant aan dat hij uiterst tevreden is met het eindresultaat van de platformlift.

Bekijk het project