Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Fitness centrum Zaltbommel personenlift

Wanneer je binnenkomt kan je er niet omheen. Een moderne glazen schacht siert het trappenhuis van dit pand. De Valentina brengt de bezoekers in stijl naar de verdiepingen.  De personenlift “Valentina” van Astralift  is zelf samen te stellen en aan te passen naar de stijl van de omgeving waar de personenlift geplaatst moet worden. Een interieur van glas, leer, rvs, hout, kunststof of behang? Samen met de klant stemt Astralift het uiterlijk van de personenlift af.

 

Voor deze variant is gekozen voor een interieur van glas, rvs en een houten vloer. Een mooi resultaat die de kleine ruimte in het trappenhuis een luxe uitstraling geeft! Deze Valentina is geplaatst in een door Astralift zelf ontwikkelde stalen zelfdragende schacht. Deze schacht wordt volledig modulair geproduceerd en geplaatst zodat er geen gat in het dak gemaakt dient te worden en geen hijskraan aan te pas komt. Deze schacht is voorzien van veiligheidsglas wat op een zeer strakke manier aan de buiten zijde van het schachtframe gemonteerd is, met mooie roestvast stalen nokken.

Client

Fitness centrum Zaltbommel personenlift

Datum

5 februari 2020

Service

Personenlift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Oudkerkhof Utrecht – Charlot

Klein, kleiner, kleinst. Het is misschien niet voor iedereen weggelegd om een prettige reis te maken in deze hele kleine personenlift. Hoe veilig onze liften ook zijn, als je niet van kleine ruimtes houdt is dit niet de prettigste lift. We hebben het hier over misschien wel de kleinste personenlift in Nederland die een voor- en achterdeur heeft om de gebruiker op de juiste plek te brengen.

Bekijk het project