Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

“Fleur Basic” platformlift in het Ajax museum

Het Ajax Museum in Amsterdam is een must voor de fans van de club. Je kan er onder meer persoonlijke bezittingen van legendarische Ajaxspelers, gewonnen trofeeën en historische documenten en foto’s bewonderen. Uiteraard moet dit museum ook toegankelijk zijn voor mindervalide bezoekers en heeft de club Astralift benaderd voor een passende, betrouwbare oplossing.

 

De Fleur basic is een moderne en degelijke platformlift die ideaal geschikt is voor verticaal transport van mindervaliden van de Ajaxshop naar de eerste verdieping van het museum.  De wensen van de klant zijn zichtbaar in het uiterlijk doorgevoerd bij de platformlift. Zo past dit witte exemplaar perfect in de Ajax omgeving. Bekijk de platformlift hieronder en maak kennis met de mogelijkheden van Astralift.

Client

“Fleur Basic” platformlift in het Ajax museum

Datum

3 februari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Beleef een volgende etage met de personenlift

Een prachtig ontworpen “Valentina” personenlift van Astralift siert het moderne interieur van Vapiano. Deze internationale keten van Mediterraanse restaurants heeft een nieuwe vestiging geopend in het statige gebouw “The Bank” aan het Rembrandtplein in Amsterdam. De gelimiteerde tijd die voor het werk stond, was een belangrijke factor in dit project. In een zeer kort tijdsbestek moest het complete restaurant opgebouwd worden tot een sfeervolle ambiance.

Bekijk het project