Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Hank

Nieuwbouw – Passende schacht en lift bij uw pand

 

In Janson Bridging vindt u dé ontzorgende expert op het gebied van modulaire stalen bruggen, pontonsystemen, roro’s en ferries voor zowel civiele als militaire doeleinden.

 

Stalen contructies en indrukwekkende, veilige stalen oplossingen op maat. De werkzaamheden hebben veel weg van wat Astralift dagelijks bezig houdt.

 

Passend bij de werkzaamheden van Janson Bridging is het nieuwe onderkomen van Janson Bridging voorzien van een stalen schachtcontructie. De robuuste loopbrug en trappenstelsel passen perfect bij dit internationale bedrijf. Afgewerkt met een mooie coating krijgt het ook nog een moderne en sjieke uitstraling. Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

 

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Client

Hank

Datum

18 februari 2020

Service

Stalen schachtcontructie

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Den Haag HSV DUNO Voetbalvereniging

Sinds augustus 2007 is DUNO gevestigd in een geweldig mooi clubgebouw in het Haagsche Dynamiek.

 

In het Buurthuis van de Toekomst werken sportclubs, scholen, culturele instellingen en andere organisaties in de wijk slim met elkaar samen.

Bekijk het project