Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Herenhuizen lift Amsterdam

Jan luijkenstraat – AMSTERDAM

 

Je kent ze wel; de mooie hoge panden in het centrum van Amsterdam. 4 à 5 etages hoog. Soms een hotel of kantoor, maar vaak verbouwd tot mooie appartementen, voorzien van alle gemakken. Direct achter de welbekende P.C. Hooftstraat ligt een sjieke straat met deze bekende deftige herenhuizen annex villa’s.

 

De trappenhuizen zijn statig en de entree is voorzien van een aantal treden naar de iets hoger gelegen begane grond. Door de hoogte van de verdiepingen kan het een behoorlijke klim zijn naar de vijfde etage; daarom worden veel van deze panden voorzien van een lift.

 

Thuis in Amsterdam

 

De ruimte is beperkt maar dat houdt Astralift niet tegen. We zijn kind aan huis in deze panden en in het Amsterdamse. We hebben een veelgebruikte en hoog gewaardeerde oplossing, waar we menig klant en pand blij mee hebben gemaakt. Ook bij dit project hebben we naar ieders tevredenheid een goed functionerende lift geplaatst zonder daarbij het mooie pand onrecht aan te doen.

Client

Herenhuizen lift Amsterdam

Datum

18 augustus 2020

Service

Glazen lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

De mooiste lift in Amsterdam

Al eerder hebben we een nieuwsbericht geplaatst over een filmpje met een mooie dame die haar product probeert te verkopen. Wat ons betreft een geslaagde promotiecampagne, maar waar was deze film opgenomen als Astralift deze lift niet op deze manier had ontwikkeld?

Bekijk het project