Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Icoon liftinstallaties

Astralift heeft in het Vathorst College in Amersfoort 6 verschillende liftinstallaties mogen plaatsen. Het Vathorst College maakt onderdeel uit van Icoon, een openbaar gebouw voor inwoners van Vathorst, Hooglanderveen en Amersfoort.Het gebouw is multifunctioneel en omvat, naast het Vathorst College, ruimtes waar cursussen worden gegeven of waar gezellig samen kan worden gekomen.

 

Door de veelzijdigheid van het gebouw is de vraag gekomen om verschillende typen van liftinstallaties.Gezien onze brede productrange zijn wij erin geslaagd om voor elke opstelling een geschikte installatie te leveren. Zo hebben wij inpandig liftinstallaties gemonteerd met een zelfdragende schachtconstructie, liften langs een bestaande trap en tevens liften voor een buitensituatie. Elke bezoeker, zo ook de minder validen, kan zich met behulp van onze liften vrij door het openbare gebouw begeven.

Client

Icoon liftinstallaties

Datum

29 januari 2019

Service

Modernisering lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Kunstcentrum Kijkoor liftinstallatie

Kijkoor is een kunstcentrum in de gemeente Eemnes. Dit kunstcentrum is een plek waar een inspirerende samenwerking ontstaat tussen mensen met en zonder beperkingen. De vele mogelijkheden die het kunstcentrum aanbiedt zorgt ervoor dat vele mensen hier de passie voor kunst kunnen uiten.

Bekijk het project