Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Klassiek woonhuis met prachtige personenlift

In hartje Amsterdam, aan de ingang van het Vondelpark staat een prachtig gerenoveerd woonhuis. De bewoners van het woonhuis met 4 verdiepingen waren huiverig over het plaatsen van een personenlift in het klassieke pand. Moet je een mooie klassieke hal opgeven voor het gemak van een lift. Astralift verzekerde de klant dat het een aanwinst zou zijn en niet alleen in het gebruik. Nu siert een prachtige lift, van het type Charlot het statige woonhuis, in een de mooie omgeving van het Vondelpark. De glazenschacht van 20 meter hoog, past als een maatpak in het trappenhuis van de woning.

 

Onder de naam Charlot levert Astralift een geheel nieuwe serie woonhuis personenliften, die verkrijgbaar is met elk design en past in elk pand. Naast de vele mogelijkheden is de Charlot personenlift erg prettig in gebruik en milieuvriendelijk. De lift maakt gebruik van biologische oliën en is energiezuinig. Deze lift heeft een groen energie label. Door het zelfdragend modulaire schachtframe zijn de bouwkundige aanpassingen minimaal. Ook dit frame kan in elke gewenste RAL kleur gepoedercoated worden.

 

Bent u op zoek naar een lift die perfect aansluit bij uw interieur en pand? Bekijk voor meer informatie onze website of neem contact op met één van onze verkopers. Zij staan u graag te woord.

Client

Klassiek woonhuis met prachtige personenlift

Datum

16 februari 2019

Service

Personenlift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Charlot personenlift en Giant in Emmen

Het nieuwe kantoorpand van Menicon Co Ltd Japan is de eerste en grootste fabrikant van contactlenzen, opgericht door de heer Kyoichi Tanaka in 1951, en nu is vertegenwoordigd in meer dan 30 landen. Astralift heeft het pand voorzien van twee moderne liften. Een personenlift in de centrale hal en een grote goederenlift ten behoeve van het transport van en naar het magazijn.

Bekijk het project