Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Koninklijke Marine Den Helder platformlift

Onlangs is door Astralift bij de Koninklijke Marine te Den Helder een Joice P53A opgeleverd. Deze rolstoeltoegankelijke platformlift is op de binnenplaats tegen de gevel van het pand geplaatst. Om de platformlift een extra chique uitstraling te geven is de schacht uitgevoerd met 5/5/1 veiligheidsglas. Omdat het de bedoeling was om vanaf de platformlift het balkon te kunnen bereiken, maar de situatie niet toelaat om de platformlift er rechtstreeks voor te plaatsen hebben we op maat een bordes gemaakt in dezelfde afwerking als het liftframe om de afstand tussen de lift en het balkon te overbruggen.

Client

Koninklijke Marine Den Helder platformlift

Datum

12 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Udea BV in Veghel goederenlift

Astralift plaatst ‘koele’ goederenlift. Het warme voorjaar van 2007 heeft in ieder geval geen rol gespeeld voor Astralift bij het plaatsen van een goederenlift in Veghel. Het betrof namelijk een Conver goederenlift in de koelcel van Udea BV.. Udea BV is een groothandel in biologische vers- en diepvriesproducten.

Bekijk het project