Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Kunstcentrum Kijkoor liftinstallatie

Kijkoor is een kunstcentrum in de gemeente Eemnes. Dit kunstcentrum is een plek waar een inspirerende samenwerking ontstaat tussen mensen met en zonder beperkingen. De vele mogelijkheden die het kunstcentrum aanbiedt zorgt ervoor dat vele mensen hier de passie voor kunst kunnen uiten.

 

Astralift is gevraagd om een betrouwbare en veilige liftinstallatie te leveren in een bestaand gebouw. Door toepassing van ons lift type Valentina is er veel bespaard op bouwkundige kosten voor het maken van een liftput. We zijn er trots op met dit product onze klanten een volwaardige liftinstallatie te kunnen bieden in situaties waar geen conventionele liftput mogelijk is. Tevens hebben wij, gezien de bestaande bouw, een liftschacht toegepast die wij volledig in eigen huis hebben ontwikkeld. Deze schacht kunnen wij voor verschillende typen van liften gebruiken en naar wens van de klant opbouwen. In deze situatie is er besloten in één wand glas toe te passen.

Client

Kunstcentrum Kijkoor liftinstallatie

Datum

28 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

De eerste etalage autolift in de wereld

Dat Astralift dagelijks bezig is met innovatie, dat is overduidelijk. Onlangs kwam er bij ons een uitdaging binnen die wij met beide handen hebben aangegrepen.De vraag van een projectontwikkelaar: “Wij willen een autolift hebben maar mogen geen veranderingen doorvoeren in het straataanzicht” Met die uitdaging is Astralift ter plaatse gegaan om zich een goed beeld te vormen van de situatie ter plaatse.

Bekijk het project