Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Leopoldhove te Zoetermeer

De bestaande liften konden het huidige draagvermogen niet meer aan, waardoor de liften regelmatig in storing stonden, te veel ritten moesten maken en mensen heel lang moesten wachten met de scootmobielen. Deze situatie zorgde voor veel problemen en irritaties bij de bewoners. Hierdoor heeft Vestia ons gevraagd om hier twee corporatieliften te plaatsen, waardoor de problemen konden worden opgelost.

 

Beide liften zijn machinekamerloze personenliften van het type Charlot, met een hefvermogen van 1000 KG. De liften hebben vier stopplaatsen en zijn geschikt voor brancardvervoer. De liften zijn volledig open source en vrij op de markt verkrijgbaar. Onze teams van monteurs hebben deze liften in een periode van ongeveer zes weken opgebouwd en draaiend gemaakt.

Client

Vestia

Datum

februari 2022

Service

Vervangen van twee liftinstallaties

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Beleef een volgende etage met de personenlift

Een prachtig ontworpen “Valentina” personenlift van Astralift siert het moderne interieur van Vapiano. Deze internationale keten van Mediterraanse restaurants heeft een nieuwe vestiging geopend in het statige gebouw “The Bank” aan het Rembrandtplein in Amsterdam. De gelimiteerde tijd die voor het werk stond, was een belangrijke factor in dit project. In een zeer kort tijdsbestek moest het complete restaurant opgebouwd worden tot een sfeervolle ambiance.

Bekijk het project