Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Marturia project te Assen platformlift

Marturia project te Assen voorzien van “Joice” In het gebied rondom vroegere Marturiakerk in Assen wordt het nieuwe gebouw, De Bron, flink gerenoveerd. Het nieuwe project: “Marturia” draait voornamelijk om het stijlvolle hoofdgebouw, waarin de Assenaren hun kerk in een nieuwe stijl zullen terug vinden met maar liefst 350 zitplaatsen. Naast de kerk zal dit gebouw ruimte bieden aan een basisschool, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, gezondheidscentrum, parkeergarage en meer dan 60 appartementen.

 

De aannemer,die ook als installateur fungeert, heeft na goed overleg met het team van Astralift besloten dat de flexibele en scherp geprijsde woonhuislift “Joice” een waardevolle toevoeging is aan dit nieuwbouwproject. “Joice” is een platformlift welke door het draagvermogen van 300kg of 600kg een grote diversiteit aan mogelijke maten biedt.Ook is de lift uitermate geschikt voor mindervaliden. De “Joice” is volledig zelfdragend door een zeer hoogwaardig stalen frame en is zowel met een platform als met een gesloten cabine uit te voeren. Omdat Astralift ervan uitgaat dat de lift niet alleen technisch volmaakt dient te zijn, maar ook esthetisch moet passen in z’n omgeving, is er zeer veel aandacht besteed aan de afwerking van de zichtbare delen van de platformlift, wat voor de Marturiakerk van groot belang was. Astralift wenst alle bouwbedrijven en de eerste bewoners die in januari 2008 hun intrek zullen nemen, veel succes met alle activiteiten en veel plezier met onze platformlift: “Joice”.

Client

Marturia project te Assen platformlift

Datum

19 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Ark van Noach platformlift

Astralift plaatst platformlift Ark van Noach. Jawel, u leest het goed: Anno 2007 bevat de ark van Noach een platformlift en deze wordt door Astralift geleverd. In Schagen wordt door Johan Huibers, een aannemer uit Broek op Langedijk, de ark van Noach nagebouwd. Het gaat hier om een geheel uit hout vervaardigde ark van 70 meter lang. De helft van de originele, in de bijbel beschreven, ark.

Bekijk het project