Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Modernisering 10 liftinstallaties

Aan de Griekenlandlaan in Zoetermeer zijn in de jaren 80, 10 identieke liftinstallaties gebouwd. Deze installaties zijn per 2 geplaatst in appartementen complexen van de klant Vidomes.

 

Omdat de liftinstallaties kampten met veel storingen heeft Vidomes besloten de installaties te laten  moderniseren en deze aan te besteden. Astralift heeft uiteindelijk de opdracht mogen ontvangen, na het hebben uitgebracht van een offerte met de laagste prijs én de snelste levertijd.  Zo als alle producten van Astralift is er ook voor deze modernisering gebruik gemaakt van vrij op de markt te verkrijgen liftcomponenten. Elk toegepast product is in overleg met de adviseur TDKliftplan afgestemd op het gebruik en de locatie van de installaties. Na het ontvangen hebben van de opdracht is er een gedetailleerde planning opgesteld welke vervolgens is afgestemd met Vidomes. Door ons te verdiepen in de leefomgeving van de bewoners en ons een beeld te vormen van het liftgebruik, bleek al snel dat een korte moderniseringstijd én opleveren volgens planning essentieel was. Trots kunnen wij zeggen dat onze teams bij elke installatie volgens planning zijn gestart en op tijd hebben opgeleverd aan onze klant Vidomes.

 

Welke producten hebben wij toegepast:

 

  • Besturing: voor de liftbesturing hebben wij gebruik gemaakt van een ARKEL liftbesturing. Deze liftbesturing is standaard al voorzien van vele opties, maakt gebruik van een Nederlands menu en beschikt over programma om foutcodes in op te slaan, wat het storing zoeken een stuk makkelijker maakt.
  • Frequentieregelaar: met het vervangen van de liftbesturing is er gelijk een frequentieregelaar toegepast (A-Drive) welke het starten en stoppen van de liftinstallatie en stuk soepeler laat verlopen. Deze techniek wordt vrijwel bij elke nieuwe liftinstallatie toegepast en wordt vrijwel standaard toegepast bij het vervangen van een liftbesturing.
  • Kooi- en schachttableaus: Voor de kooi- en schachttableaus is er gekozen voor Schaeffer kooitableaus. Deze zijn voorzien van degelijke drukknoppen die bestand zijn tegen de meeste vormen van vandalisme.
  • Aandrijvingen: de complete aandrijfmachine, samen met de staalkabels zijn ook vervangen. Voor de aandrijfmachine is er gebruik gemaakt van een Sicor machine die gelijk is voorzien van een tacho op de aandrijflijn waardoor het starten en stoppen zo soepel mogelijk ingeregeld kan worden.
  • Kooibekledingen: omdat de installatie technisch gezien goed is aangepakt heeft de klant niet bezuinigd en is ook de kooibekleding (Esthetische modernisering) in zijn geheel vervangen.
  • Liftdeuren: In eerste instantie was er uitgegaan dat de kooideuraandrijving gereviseerd kon worden. Uiteindelijk is er toch besloten de kooideuraandrijving in zijn geheel te vervangen door een Langer & Laumann deuraandrijving die de gehele ombouw compleet heeft gemaakt.

Astralift is ingericht om alle soorten lift- en roltrapinstallaties te onderhouden, repareren en te moderniseren. Bezit u zelf ook 1 of meerdere installaties die een “update” zou kunnen gebruiken, vraag onze medewerkers dan wat Astralift voor u kan betekenen. Maar al te graag brengen wij een concurrerende offerte uit om u te overtuigen dat u méér kunt krijgen voor minder geld en dat alles op basis van vrij op de markt te verkrijgen producten. Wij onderscheiden ons graag in prijsniveau, snelheid en service!

 

Client

Modernisering 10 liftinstallaties

Datum

11 februari 2019

Service

Modernisering lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Duin – Burgh Haamstede personenlift

Grand Hotel Ter Duin geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Hier komen gasten niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. Ze worden in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de art nouveau. Wanneer je aan komt rijden bij het hotel wordt de omschreven ambiance al direct zichtbaar. Een geweldige gevel met verschillende huisjes siert het hotel. Centraal in de grote hal staat een enorme personenlift, type Charlot van Astralift. De personenlift Charlot is geen standaard oplossing voor een verticale vervoerswens, maar een lift met een zeer persoonlijk karakter.

Bekijk het project