Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Modernisering Zevenkampsering te Rotterdam

Op deze locatie stond een lift volgens een gesloten systeem, waardoor de lift te repareren was met vrij op de markt verkrijgbare producten. Bij deze lift was de motor aan vervanging toe. Doordat er banden op de motor zaten in plaats van staalkabels, bracht dit iets meer uitdaging met zich mee. Met een nieuw type Ziehl-Abegg motor, speciaal ontwikkeld voor dit type en merk lift, hebben wij deze lift compleet gemoderniseerd. Wij hebben een nieuwe frequentieregelaar van Zetadyn, een Lisa besturing inclusief nieuwe tableaus geplaatst en een aantal componenten gereviseerd, waaronder de deuren. Door deze modernisering is de lift volledig open source en bestaat dit exemplaar uit vrij op de markt verkrijgbare componenten.

Client

Woonbron

Datum

19-01-2022

Service

Modernisering

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Beleef een volgende etage met de personenlift

Een prachtig ontworpen “Valentina” personenlift van Astralift siert het moderne interieur van Vapiano. Deze internationale keten van Mediterraanse restaurants heeft een nieuwe vestiging geopend in het statige gebouw “The Bank” aan het Rembrandtplein in Amsterdam. De gelimiteerde tijd die voor het werk stond, was een belangrijke factor in dit project. In een zeer kort tijdsbestek moest het complete restaurant opgebouwd worden tot een sfeervolle ambiance.

Bekijk het project