Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Moskee in Hoofddorp personenlift

Een uitzonderlijk en modern ontwerp voor moskee in Hoofddorp. Na lang overleg is het project van het voormalige gymnastiekgebouw in Graan voor Visch 16001 te hoofddorp gestart. Nieuwbouw van een moskee met een aparte vrouwenruimte, imamverblijf en leslokalen. Het streven om een in de omgeving een passende moskee te bouwen werd gerealiseerd door een uitzonderlijk en modern ontwerp.

 

De nadruk is gelegd op transparantie vandaar een voorgevel van glaspanelen en een minaret van glas, een wereldprimeur. Een echte eyecatcher was de door Astralift ontworpen glazen liftschacht aan de voorzijde van het gebouw. Een personenlift zonder put en een totale hoogte van 12 meter siert het gebedshuis. Zowel het ontwerp, de productie en installatie van de personenlift is door Astralift uitgevoerd.

Client

Moskee in Hoofddorp personenlift

Datum

9 januari 2019

Service

Modernisering en nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Evenementenschip Pure-Liner platformlift

Evenementenschip Pure-Liner uitgerust met JoiceWilt u een sfeervol evenement organiseren in stijl? Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor productpresentaties, beurzen, kick-off ’s en bedrijfsfeesten. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen.

Bekijk het project