Bel Contact Mail
Project

Nieuwe personenlift Martinushuis Nuland

Martinushuis is een klein verzorgingshuis. In alle opzichten. En misschien voelt het daardoor ook weer zo ‘groots’. Want Martinushuis is warm, vol beschutting en gezelligheid. Met persoonlijke aandacht voor alle bewoners. Het Martinushuis wordt gezien als een hotel met tevreden ‘gasten’ met één doel: het welzijn van de bewoners.

 

Daar hoort een goed functionerende, degelijke en mooie lift bij. De bestaande lift voldeed niet meer aan de wensen en eisen van Martinushuis. Daarom is Astralift ingeschakeld om de oude 3 stops personenlift te vervangen voor een nieuwe lift.

 

In de personenlift van het Matinushuis is een van de etages met een sleutelschakelaar afgesloten, zodat er een betere controle is over het liftgebruik. De bewoners en het personeel kunnen weer veilig gebruik maken van de mooie nieuwe personenlift.

Client

Nieuwe personenlift Martinushuis Nuland

Datum

18 februari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Glazenschacht met RVS – De Barones Breda

Architecten, projectontwikkelaars en bouwbedrijven weten ons steeds vaker te vinden door onze innovatieve oplossingen en schitterende liften. Zo ook voor de revitalisering van winkelcentrum De Barones te Breda. Een van de kernvragen was: Hoe optimaliseren we het functioneren van de eerste verdieping? Ook hiervoor had Astralift weer de perfecte oplossing en invulling.

Bekijk het project