Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Oudkerkhof Utrecht – Charlot

Klein, kleiner, kleinst. Het is misschien niet voor iedereen weggelegd om een prettige reis te maken in deze hele kleine personenlift. Hoe veilig onze liften ook zijn, als je niet van kleine ruimtes houdt is dit niet de prettigste lift. We hebben het hier over misschien wel de kleinste personenlift in Nederland die een voor- en achterdeur heeft om de gebruiker op de juiste plek te brengen.

 

In dit mooie oude pand in Utrecht was eigenlijk te weinig ruimte voor een personenlift. Maar daar laat Astralift zich niet door tegenhouden.

 

Want Astralift vindt dat een beetje respectabel appartementencomplex een lift moet hebben. En natuurlijk niet alleen als luxe, maar vooral voor onze medemens die minder mobiel is. We zijn weer tot het uiterste gegaan om een oplossing te vinden voor de klant.

 

Maatwerk tot op de millimeter is in deze case wel heel letterlijk. Dus als je denkt dat iets niet kan… vraag het Astralift. We gaan graag de uitdaging aan om ook uw pand van een lift te voorzien.

Client

Oudkerkhof Utrecht – Charlot

Datum

18 augustus 2020

Service

Glazen lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Modernisering Eisenhowerstraat Egmond aan Zee

Je zou het niet zeggen maar dit is een flat op leeftijd! Dit appartementencomplex in Egmond aan Zee, met uitzicht op zee, stamt uit 1966 maar heeft een hele geslaagde modernisering achter de rug. Het heeft de uitstraling van een nieuwbouwproject en daar heeft Astralift de lift op afgestemd.

Bekijk het project