Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Pathé Buitenhof personenliften

Astralift helpt mindervaliden in Pathé Buitenhof met personenliften! Het bijzondere pand in hartje Den Haag stamt uit 1904 en is ontworpen door architect Johan Mutters Jr. Het is gebouwd als restaurant “des Deux Villes”, maar dient nu als een bioscoop van Pathé. Samen met Grolsch heeft Pathé een ware bioscoopsfeer neergezet.

 

Een café, een restaurant met eigen keuken en diverse bioscoopzalen hebben hun intrede gemaakt. Vanzelfsprekend heeft Pathé rekening gehouden met mindervaliden. Hiervoor plaatste Astralift 2 Xena personenliften voor het bereiken van de bioscoopzalen op de bovenverdieping. Daarnaast werd het restaurant voorzien van 2 kleingoederenliften in het restaurant.

Client

Pathé Buitenhof personenliften

Datum

12 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Bakkerij Bacu in Uden – goederenheffer

Astralift plaatst 4 Conver goederenheffers bij industriële bakkerij Bacu in Uden.

 

Wanneer je binnenstapt in het ernorme bedijfspand van Bacu, komen de geuren van de banket-, brood- en delicatessen-afdeling je tegemoet. Lopende banden met brood, appeltaart en krentenbollen komen voorbij.

Bekijk het project