Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Perry Sport platformlift

Joice brengt publiek in Perry Sport een etage hoger. In de winkel van Perry Sport te Hilversum heeft Astralift een Joice platformlift geplaatst.Max Picauly Projectmanagement realiseerde dit project wat leidde tot een complete verbouwing van de winkel volgens het nieuwe design Perry Sport. Voor dit project is Astralift gevraagd om de platformlift volledig in de nieuwe stijl uit te voeren.

 

Zo is de platformlift  voorzien van een parketvloer, welke hetzelfde is als de gehele winkelvloer. Dit allemaal zodat de platformlift onderdeel is van de omgeving. De Joice is een ideale oplossing voor winkels, zeker omdat Astralift de liften standaard leveren in elke gewenste RAL kleur. Op deze manier sluit het perfect aan bij de uitstraling van de winkel. Perry Sport is erg blij met de lift zowel voor eigengebruik, goederen en het winkelende publiek.

Client

Perry Sport platformlift

Datum

12 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Rijksmomument Neherlab platformliften

Joice platformliften is vier keer op de kop van het rijksmomument Neherlab. Minister Plasterk van Cultuur heeft het voormalige Dr. Neherlaboratorium in Leidschendam aangewezen als rijksmonument. Onlangs maakte de minister een lijst met honderd topmonumenten uit de Wederopbouwperiode 1940 tot en met 1958 bekend.Net als het Neherlab hebben deze objecten bijzondere architectuur of nationale herinneringswaarde en komen daarom in aanmerking voor de status van beschermd rijksmonument.

Bekijk het project