Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Personenlift Valentina in het huis van de stad

Met de toekomstige vestiging van een cultuurhistorisch centrum in het Museum Rijswijk, was een uitbreiding van het museum noodzakelijk. Een belangrijk facet van de uitbreiding van het museum was duurzaamheid: het verstandig omgaan met natuurlijke energie(bronnen). Zo is veel aandacht besteed aan isolatie, het gebruik van materialen die op energie-vriendelijke wijze geproduceerd worden, het gebruik van hemelwater voor het doorspoelen van de toiletten, tot en met een tuin op het dak voor extra isolatie en als compensatie voor de CO2 uitstoot elders.

 

Een personenlift van Astralift sluit hier goed op aan. Astralift heeft een zeer milieu bewuste bedrijfsvoering.Een belangrijk punt voor het museum is toegankelijkheid. Bereikbaar voor jong, oud, valide of minder valide. Er werd gezocht naar een betrouwbare leverancier voor de plaatsing van een personenlift, die voldoet aan de eisen van duurzaam, veiligheid, passend in het interieur en dat alles voor een eerlijke prijs. De Valentina van Astralift is volledig naar wens geïnstalleerd. Hiermee is het historisch centrum toegankelijk geworden voor iedereen.

Client

Personenlift Valentina in het huis van de stad

Datum

18 augustus 2020

Service

Personenlift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Fitness centrum Zaltbommel personenlift

Wanneer je binnenkomt kan je er niet omheen. Een moderne glazen schacht siert het trappenhuis van dit pand. De Valentina brengt de bezoekers in stijl naar de verdiepingen.  De personenlift “Valentina” van Astralift  is zelf samen te stellen en aan te passen naar de stijl van de omgeving waar de personenlift geplaatst moet worden.

Bekijk het project