Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Platformlift in Nieuwkoop

Op 10 Mei is door Astralift in Nieuwkoop een nieuwe Fleur opgeleverd. Het betreft een 2 stops Fleur platformlift in buitenopstelling. De schacht is afgedicht met glazen schachtbekleding. De platformlift is geplaatst tegen een woonhuis en gaat gebruikt worden om het dakterras te bereiken. Tijdens de oplevering gaf de klant aan dat hij uiterst tevreden is met het eindresultaat van de platformlift.

Client

Platformlift in Nieuwkoop

Datum

22 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Hotel Des Indes Den Haag diverse liften

Na een grootschalige renovatie is het Le Méridien Hotel Des Indes weer geopend. Het chique vijfsterren hotel in Den Haag is door interieurarchitect Jacques Garcia compleet gerestyled. Het resultaat: 92 hotelkamers, waaronder 13 suites en enkele karakteristieke salons zijn voorzien van een nieuw interieur. Nieuw in Hotel Des Indes is de Health Club met onder andere een fitnessruimte, zwembad, stoombad en solarium.

Bekijk het project