Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Rijksmomument Neherlab platformliften

Joice platformliften is vier keer op de kop van het rijksmomument Neherlab. Minister Plasterk van Cultuur heeft het voormalige Dr. Neherlaboratorium in Leidschendam aangewezen als rijksmonument. Onlangs maakte de minister een lijst met honderd topmonumenten uit de Wederopbouwperiode 1940 tot en met 1958 bekend.Net als het Neherlab hebben deze objecten bijzondere architectuur of nationale herinneringswaarde en komen daarom in aanmerking voor de status van beschermd rijksmonument.

 

Het Nehercomplex wordt momenteel door de gemeente Leidschendam-Voorburg en projectontwikkelaar Sequoia getransformeerd tot woonlocatie. Het Neherlaboratorium wordt gerenoveerd en met behoud van originele details ontwikkeld tot appartementengebouw. Astralift heeft hier al vier liften geplaatst van het type “Joice” platformliften opgeleverd. Door het draagvermogen van 300kg of 400kg en grote diversiteit aan mogelijke maten is de lift uitermate geschikt voor mindervaliden.Naast het viertal platformliften is Astralift nog bezig met de installatie van een Fleur (platformlift), een Xena (mindervalidelift) en een Roxx (schaarheftafel) die in hetzelfde complex opgeleverd worden. In een volgend nieuwsbericht meer over dit project. Heeft u vragen over dit project of wilt u meer informatie over de liften? Onze verkopers staan u graag te woord. U kunt ook online een productbrochure downloaden.

Client

Rijksmomument Neherlab platformliften

Datum

6 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

De ‘Charlot’ personenliften verdienen design-awards!

Achter de voordeur van een grachtenpand in hartje A’dam kan je van alles treffen. Maar dit overtrof mijn verwachtingen. Een marmeren vloer, beeldschone kunst in gouden lijsten aan de muur en prachtige verlichting sierden het originele ornamenten plafond. In het midden van deze bijzondere omgeving stond zij; Charlot.

Bekijk het project