Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Savarin Rijswijk platformlift en kleingoederenlift

Restaurant Savarin is een plek waar je van alles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken.Om dit te verwezenlijken is onlangs het restaurant verbouwd. Met een nieuwe conferentiezaal op de bovenverdieping en een extra diner gedeelte op de begane grond heeft het restaurant een meer exclusieve stijl gekregen.

 

Om dit te bewerkstelligen hebben de eigenaren van restaurant Savarin, Dhr. Van Zuiden en Dhr. Van Santen, de handen ineengeslagen met aannemer Bakels & Ouwerkerk Bouwgroep uit Den Haag, welke in de persoon van Dhr. Hoogenboom het project van begin tot het eind in goede banen heeft geleid. Om de nieuwe conferentiezaal op de bovenverdieping van dezelfde service te kunnen laten genieten als op de benedenverdieping waren er 2 liften nodig. Een platformlift voor zowel gasten als het personeel en een kleingoederenlift om direct vanuit de keuken de gasten op een snelle en makkelijke manier te kunnen bedienen.

 

De heren Van Zuiden en Van Santen, eigenaar van Restaurant Savarin, waren op zoek naar een lift die qua stijl en sfeer aan zou sluiten bij het restaurant. Na het aanvragen van diverse offertes door Dhr. Hoogenboom sprong Astralift direct in het oog. Naast een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding waren het ook de vele mogelijkheden die opvielen. Astralift was met de Joice platformlift in staat een exclusieve lift aan te bieden welke past bij het stijlvolle interieur van Savarin, hierbij denkend aan een glazen schacht en het terug laten komen van de huisstijl van Savarin in het handvat van de deur. De Astral kleingoederenlift was uitstekend geschikt voor in de keuken, met dank aan de vele leverbare opties voor deze situatie. Dhr. Hoogenboom was na afloop van het project dan ook zeer te spreken over de samenwerking met Astralift. Over de levertijd, service en communicatie binnen het project was hij dan ook zeer tevreden. “Ook wanneer er na het plaatsen nog iets bijgesteld moet worden is de service goed,” vertelt hij. “Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan wordt er goed gecommuniceerd en wordt het probleem indien gewenst, door henzelf hersteld. Kortom: een zeer prettig bedrijf om mee te werken.”De platformlift en kleingoederenlift zijn inmiddels in gebruik genomen, en Dhr. Van Zuiden en Dhr. Van Santen zijn terecht zeer trots op het uiteindelijke resultaat van het hele project.”Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.”

Client

Savarin Rijswijk platformlift en kleingoederenlift

Datum

17 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

BelAir hotel Den Haag schaarheftafel

Get The Bel Air Feeling! Roxx lift geplaatst in BelAir hotel Den Haag Dit imposante hotel in Den Haag moet u beleven! Met splinternieuwe ‘state of the art’ congreszaal, multifunctioneel meetingcenter, boardrooms, 326 hotelkamers, trendy restaurant en sfeervolle Jazz bar bieden zij alle service onder één dak.

Bekijk het project