Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Schaarheftafel Roxx geplaatst in Hotel Blijdorp

In Rotterdam, pal naast Diergaarde Blijdorp, is Heddes Bouw uit Woerden bezig met de bouw van Hotel Blijdorp. Voor dit hotel worden diverse liften geplaatst. Astralift heeft een schaarheftafel (Roxx) en een goederenlift (Astral) geplaatst.

 

Het gebouw heeft in basis twee vleugels, een rechthoekige hoogbouw van acht bouwlagen en een lichtgebogen laagbouw met vijf bouwlagen. Tussen beide vleugels ligt een min of meer open atrium afgeschermd met een glazen gevel. Het viersterren hotel heeft straks 193 kamers, een restaurant en congresfaciliteiten.Voor het hotel is gekozen voor de Roxx. Een schaarheftafel van Roxx kan moeiteloos zware lasten van 100 tot duizenden kilo’s omhoog brengen. Denk hierbij aan goederen, al dan niet op pallets of zelfs voertuigen, zoals auto’s. De Roxx is opgebouwd uit extra stevige materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen.Daarnaast heeft Astralift ook een goederenlift geplaatst: de Astral. De Astral kleingoederenlift is de ideale oplossing voor transport van goederen van 50 tot 300kg. De Astral is in veel verschillende situaties inzetbaar, mede doordat de lift volledig is aan te passen aan de werkzaamheden waar hij voor gebruikt wordt.

Client

Schaarheftafel Roxx geplaatst in Hotel Blijdorp

Datum

24 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Droomhuis aan de Dijk met personenlift

Astralift levert ”Joice” met cabine bij het project “Droomhuis aan de Dijk” te Wageningen.Het Droomhuis staat midden in het centrum van Wageningen. Het is een huis dat is aangepast aan de mogelijkheden en beperkingen van gehandicapten, waar ze omgeven worden door alle zorg en aandacht, die zij nodig hebben.

Bekijk het project