Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Schaarheftafel voor Intergamma

Intergamma is een franchiseorganisatie voor bouwmarkten in Nederland en België. Met de exploitatie van de winkelformules GAMMA en KARWEI is Intergamma marktleider in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux. In Europa behoort Intergamma tot de vijftien grootsten. Voor Intergamma heeft Astralift een bestaande schaarheftafel vervangen voor een nieuw op maat gemaakt exemplaar.

 

Vervanging was nodig omdat de aanwezige schaarheftafel verouderd was en niet meer voldeed aan de huidige veiligheidseisen. De nieuwe schaarheftafel werd tevens voorzien van een elektrisch gecontroleerde grendel. Het veiligheidsniveau voor de gebruikers is daarmee aanzienlijk verbeterd. Bij het installeren van de schaarheftafel kreeg Astralift te maken met een krappe deadline. Om het productieproces van Intergamma niet teveel te ontwrichten kreeg Astralift  slechts één dag om de schaarheftafel te vervangen.  De combinatie van een goede voorbereiding, een gemotiveerd team, een ergonomisch ontwerp en een kwalitatief hoogwaardige schaarheftafel is die uitdaging een succes geworden. In één dag was de oude tafel vervangen door een volledig afgemonteerde schaarheftafel, direct klaar voor gebruik!

Client

Schaarheftafel voor Intergamma

Datum

26 januari 2019

Service

Modernisering lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Pylones Amsterdam lift

Pylones is dé winkel voor design voorwerpen voor het gehele huis. Decoratie voor in bijvoorbeeld de keuken, badkamer of slaapkamer. Pylones biedt producten ontworpen door eigen designers. Astralift heeft voor deze winkel een moderne en degelijke lift gerealiseerd.

Bekijk het project