Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Udea BV in Veghel goederenlift

Astralift plaatst ‘koele’ goederenlift. Het warme voorjaar van 2007 heeft in ieder geval geen rol gespeeld voor Astralift bij het plaatsen van een goederenlift in Veghel. Het betrof namelijk een Conver goederenlift in de koelcel van Udea BV.. Udea BV is een groothandel in biologische vers- en diepvriesproducten. U kunt hierbij denken aan zuivel, kaas, snacks, delicatessen, vlees(-vervangers), aardappelen, groenten & fruit en diepvriesproducten als ijs, vis en snacks.

Client

Udea BV in Veghel goederenlift

Datum

11 januari 2019

Service

Modernisering en nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Concept Store van WE design lift

Astralift plaatst design lift in New Concept Store van WE. Utrecht, november 2010 – onlangs opende WE Fashion een New Concept Store aan de Leidsestraat 32-36 in Amsterdam.

Bekijk het project