Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Van der Helm Transport platformlift

Tweemaal Fleur in Moerdijk. In Moerdijk is het project “Van der Helm Transport” afgerond. Uitvoerder Dave van de Steenoven van bouwbedrijf Heembouw komt ons tegemoet voor een kort interview. De loodsen en kantoorunits hebben een oppervlakte van 20.000m2 en zijn voor het grootste gedeelte nog leeg.

 

Er zijn twee liften type “Fleur” platformlift geïnstalleerd door Astralift, die noodzakelijk zijn in verband met de hoogte van het gebouw en de verdiepingen. In dit geval is een lift wettelijk verplicht. Astralift is voor Dave geen onbekende, omdat Heembouw vaker gebruik maakt van de diensten van Astralift. Het is een prettige samenwerking en alles loopt volgens planning. Het enige waar wij voor moeten zorgen is de aansluiting. Type “Fleur” is een platformlift die voldoet aan alle eisen. Prijs en kwaliteit zijn hierbij doorslaggevend. De klant is tevreden met het resultaat, maar heeft wel een paar kleine opmerkingen. De snelheid van de platformlift, zoals van te voren aangegeven, is even wennen en misschien kunnen de veiligheidsstickers wat minder opvallend.

Client

Van der Helm Transport platformlift

Datum

15 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Autobedrijf Kroymans autolift

Eyecatcher “Quattro” geplaatst bij autobedrijf Kroymans. Astralift heeft bij autobedrijf Kroymans de autolift Quattro geïnstalleerd. Hiermee heeft Kroymans een noviteit op het gebied van autoliften. Deze lift is uitermate geschikt voor showrooms en maakt hellingbanen overbodig.

Bekijk het project