Bel Contact Mail
Project

Wassenaarse Golfclub Rozenstein

De perfecte keukenlift – Wassenaarse Golfclub Rozenstein.

 

De luxe Golfclub Rozenstein in Wassenaar beschikt over alle faciliteiten die men van een moderne golfclub mag verwachten. Het clubhuis met restaurant bevindt zich in een oorspronkelijke hooischuur, daterend uit 1898. Op de begane grond bevindt zich het luxe restaurant, welke beschikt over een grote culinaire keuken. De eerste vedieping is uitgerust met kantoorruimten en een tweede zaal voor diner of feesten en partijen. Voor het transport tussen de twee verdiepingen heeft Astralift tweemaal het lifttype “Astral” geleverd.

 

De Astral kleingoederenlift is de ideale oplossing voor transport van goederen van 50 tot 300kg. De Astral is in toepasbaar in veel verschillende situaties, Door specifieke aanpassingen voor verschillende klanten, zoals een bankschakeling bij kluizen en bankgebouwen of kledinghangers in de cabine voor kledingwinkels, is de toepassing van deze lift zeer divers.

Client

Wassenaarse Golfclub Rozenstein

Datum

12 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Dordrecht Monarda Charlot

Gelegen in Dordrecht ligt dit fraaie appartement aan de Monarda. Het appartement is gebouwd in 1967. De betrekkelijk rustige buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder. In de bestaande glazen schacht heeft Astralift een nieuwe glazen lift geplaatst. De oude lift had zijn beste tijd gehad en het was tijd voor een hedendaagse lift met de daarbij passende uitstraling.

Bekijk het project